Klassikkovideo: Huikea tapahtumaketju Kroatian liigassa – Slaven juhli maalia liian aikaisin ja Hajduk teki tyhjiin vastaiskusta

Hajduk Split vs Slaven Koprivnica kroatian liigassa / Pallomeri.net

Kroatian liigassa nähtiin parisen vuotta hullunkurinen episodi, kun Slaven juhli jo maalia, mutta pallo osuikin tolppaan ja Hajduk iski vastaan.

Hajduk Split isännöi Slaven Koprivnicaa ja otti kotivoiton lukemin 2-0. Ottelun toinen maali oli kuitenkin sellaisen tapahtumaketjun tulos, jollaista harvemmin on nähty.

Hajdukin maalivahti Josip Posavec avasi pelin rangaistusalueen rajalta, mutta tulikin heittäneeksi pelivälineen suoraan Slavenin Nemanja Glavcicin jalkoihin. Glavcic nosti pallon kohti tyhjää maalia. Posavec ehti kuitenkin saamaan hieman kättä väliin ja ohjattua pallon päin tolppaa.

Slavenin pelaajat olivat varmoja maalin synnystä ja alkoivat jo juhlimaan tasoitusosumaa. Slavenin maalivahti Antonio Jezina lähti tuulettelemaan joukkueensa maalia sivurajalle asti ja oli auttamatta myöhässä, kun Hajdukin vastaisku eteni kohti hänen tyhjäksi jättämäänsä maalia.

Hetkeä myöhemmin pallo olikin maalissa ja taululla seisoi 2-0-loppulukemat.

Slaven juhlii maalia liian aikaisin ja Hajduk iskee vastaan:

Lue myös: Bundesliiga jatkaa kauttaan tiukoin rajoituksin – äärimmäisiä varotoimenpiteitä luvassa