Video: Levoton piiska – HPK:n Kristian Vesalainen sivalsi kiekon upeasti yläpesään

Kristian Vesalainen HPK / Pallomeri.net

HPK hävisi Oulussa Kärpille, mutta illan komeimman maalin kiskaisi Kristian Vesalainen upealla rannelaakilla.

Kärpät isännöi HPK:ta keskiviikon ainoassa Liiga-pelissä ja voitti ottelun jatkoajalla maalein 4-3. HPK kuitenkin poistui ensimmäiselle erätauolle 2-1-johdossa ja siitä HPK sai kiittää erän lopun tehohetkeä, jossa kotijoukkueen reppu heilahti kahdesti 38 sekunnin sisään.

Maaleista jälkimmäinen oli huikea henkilökohtaisen taidon näyte, kun HPK:n Kristian Vesalainen räväytti aivan poskettoman osuman.

Vesalainen sai kiekon loistavaan paikkaan aloituspisteiden välin tietämille ja niittasi aivan mauttoman laserin Kärppä-maalin oikeaan yläpeltiin. Laukaus oli niin voimakas ja tarkka, ettei kiekko tahtonut erottaa tv-kuvista, ennen kuin limppu painui vastustamattomasti maalin ylähyllylle.

Kärpät teki toiseen erään kaksi maalia ja lähti johdossa päätöserään, jossa taas HPK lättäsi pelin tasoihin. Peli meni lopulta jatkoajalle ja siellä ratkaisun upotti Jesse Puljujärvi, kun jatkoaikaa oli ehditty pelata 2:54.

Kristian Vesalainen kiskaisee huikean rannelaukauksen:

Katso myös: Klassikkovideo: NHL-fani naureskeli haavalle – Sullivan tinttasi kaksi av-maalia ja lopulta karma iski fanille päin naamaa


Pelaajat:
Joukkueet: