Kristian Vesalainen siirtyy lainasopimuksella HPK:hon

Kristian Vesalainen winnipeg hpk nhl liiga - pallomeri.net

NHL-miesten virta Liigaan jatkuu – ja tuoreimman hankinnan on tehnyt HPK, kun Kristian Vesalainen, 21, saapuu vahvistamaan seuran rivejä.

Vesalaisen lainadiili on voimassa siihen saakka, kunnes kutsu Pohjois-Amerikkaan taas käy. HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola elättelee seuran tiedotteessa kuitenkin toiveita jopa pidemmästä vierailusta Hämeenlinnaan.

– Olen sanonut, että luotamme niihin, jotka sitoutuvat HPK:hon koko kaudeksi. Tämä on strategiamme mukainen liike. Kristian on valmis pelaamaan Hämeenlinnassa, mikäli oikeanlaista paikkaa ei Pohjois-Amerikassa tarjota. Kristian vahvistaa joukkuettamme, tiedämme mitä saamme ja hän tietää, mihin saapuu.

Viime kausi Vesalaiselta meni farmiliiga AHL:n Manitoba Moosessa, jossa hän tehtaili 60 ottelussa pisteet 12+18=30. Edelliskaudella Vesalaiselle merkittiin 5 NHL-ottelua, joissa hän merkkautti yhden syöttöpisteen.

Samalla kaudella nuorukainen nähtiin lainadiilillä myös Jokereissa. 31 KHL-ottelussa syntyi 17 tehopistettä (6+11). HPK:ssa Vesalainen nähtiin sekä kaudella 2016-17 että myös seuraavalla sesongilla.

Vesalainen on HIFK:n kasvatti ja Winnipeg Jetsin avauskierroksen (#24) varaus kesän 2017 draftista.

Vesalaisen koko uran tarkempiin tilastoihin voit tutustua Eliteprospectsin sivuilla.

Tweetin voit katsoa myös Winnipeg Jets PR Twitter-tilillä.


Pelaajat: