Yle: Krista Pärmäköski jää maajoukkueen ulkopuolelle

Krista Pärmäkoski Suomen hiihto
Kuva: Getty Images

Hiihtäjä Krista Pärmäkoski on päättänyt jättäytyä maajoukkuetoiminnan ulkopuolelle, ja myös uran jatko on vielä kysymysmerkki.

Maajoukkuetoiminnan ulkopuolelle harjoituskaudella jättäytymisestä uutisoi Yle. Päätöksen taustalla olisi se, ettei Pärmäkoski tiedä vielä uransa jatkosta, eikä tästä syystä halunnut antaa nimeään maajoukkueen käyttöön.

Mahdollista toki on myös se, että Pärmäkoski tietää jatkavansa uraansa, mutta maajoukkueen ulkopuolelle jättäytymisessä on taustalla aivan muut syyt – kuten vaikkapa vuonna 2019, jolloin hän teki saman peliliikkeen.

Mainos alkaa:

Päättyneellä kaudella Pärmäkoski juhli Lahden maailmancupissa 20 kilometrin perinteisen kisan voittoa ja näytti sen myötä olevansa yhä maailmanluokan kunnossa, kun oikea päivä osuu kohdalle. Kauttaaltaan kausi sujui hieman alavireisesti, mistä kertoo maailmancupin kokonaiskisan 21. sija.

Hiihtoliitossa on käynyt melkoinen myllerrys talousasioiden mentyä pahasti kuralle, ja saattaa hyvin olla, että maajoukkuetoimintaan tulee yleisestikin muutosta edellisiin kausiin nähden.


Pelaajat: