Video: Krikettifani luuli olevansa ovela – lampsi kentälle täydessä peliasussa esittäen Intian pelaajaa

Krikettifani Jarvo 69 / Pallomeri.net

Krikettifani aiheutti koomisen tilanteen Englannin ja Intian välisen test-ottelun aikana, kun hän yritti pokkana esiintyä Intian pelaajana.

Englantilainen krikettifani kuvitteli olevansa hyvinkin ovela ja aiheutti huvittavan episodin Englannin ja Intian välisen test-krikettiottelun aikana Englannin legendaarisella Lord’s-stadionilla.

Tämä tapahtui kolmantena ottelupäivänä heti lounaan jälkeen, kun pelaajat palasivat kentälle. Fani oli sonnustautunut aivan ehdan näköisen Intian peliasuun, jonka paidanselässä luki nimi ”Jarvo” ja pelinumero 69.

Yllättäen fani ei kuitenkaan pitkälle pötkinyt eikä ollut lähelläkään päästä mukaan peliin, mikä ilmeisesti oli miehen tavoitteena. Hän yritti kuitenkin pokkana vedota järjestyksenvalvojiin osoittamalla paidassaan ollut vaakunaa, että hän todella olisi yksi pelaajista.

Tämä ei mennyt läpi ja häntä alettiin taluttaa kentältä pois. Vielä tässäkin vaiheessa fani veti roolinsa päätyyn asti ja näytti epäuskoisen tuohtuneelta.

Tarina ei valitettavasti kerro sitä, että oliko ”Jarvo” hänen oma nimensä vai ajatteliko hän nimen kuulostavan intialaiselta.

Krikettifani yrittää esiintyä Intian pelaajana, mutta jää yllättäen välittömästi kiinni:

Katso myös: Video: Superbike-kuski järjesti melkoisen yllätyksen – kosi tyttöystäväänsä palkintoseremoniassa