Näin katsot Kreikka-Suomi-ottelun TV:stä – ilmaiskanava välittää suorana lähetyksenä

Näin katsot Kreikka-Suomi-ottelun TV:stä – ilmaiskanava välittää suorana lähetyksenä

Jalkapallon EM-karsinnat tulevat Huuhkajien osalta päätökseen maanantaina. Katso Kreikka-Suomi-ottelu suorana lähetyksenä TV:stä.

Voittaako Suomi Kreikan? Näin teet kympillä yli 210€!

Huuhkajat varmisti historiallisen paikan EM-kisoihin perjantaina kaatamalla Liechtensteinin numeroin 3-0. Nyt edessä on lohkotilanteen kannalta merkityksetön Kreikka-ottelu, johon pitäisi pystyä lataamaan vielä kaikki peliin.

Vaikka lohkossa tilanne on jo selvä, niin ottelu ei missään nimessä ole panokseton, koska jokainen maaottelusta tullut voitto parantaa tilannetta FIFA-rankingissa sekä tulevissa karsinnoissa, kun maita laitetaan arvontakoreihin. Näin ollen Huuhkajilta vaaditaan täyttä keskittymistä, koska Kreikka ei ole todellakaan mikään helppo haaste.

Kreikka-Suomi-ottelu TV:stä suorana lähetyksenä

Kreikan ja Suomen välinen ottelu näkyy yksinoikeudella Viasatin kanavilla. Mikäli TV:stäsi löytyy Viasatin maksullinen kanavapaketti, niin saat pelin näkyviin sitä kautta. Samoin myös maksullisen Viaplay.fi-palvelun kautta saat ottelun näkyviin.

Mikäli et omista kumpaakaan edellä mainittua palvelua, niin pääset seuraamaan kamppailua suorana lähetyksenä myös Viafreen kautta. Kun kyseessä on näinkin merkittävä taisto, niin Viasatin ja Nelosen yhteistyön johdosta ottelu saatiin ilmaisakanaville, joten Nelosen kautta jokaisella on mahdollisuus ihailla EM-karsintojen viimeistä kohtaamista.

Kuva: Getty Images

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut