Huikea poltto ratkaisi pelin – KPL:n Juho Hacklin kiskaisi mielettömän heiton takakentältä kotipesään

Juho Hacklin KPL

Kouvolan Pallonlyöjät kairasi voiton Sotkamon Jymystä, kun Juho Hacklin tempaisi uskomattoman heiton, joka toi ratkaisevan palon.

Kouvolan Pallonlyöjät onnistui kaivamaan voiton Sotkamon Jymystä perjantain miesten Superpesiksen kierroksella lukemin 2-0 ja loppuratkaisu tapahtui kerrassaan huikealla tavalla.

Ratkaisu tapahtui, kun Jymyn Roope Korhonen liipaisi erittäin hyvän näköisen lyönnin kakkospuolen takakentälle, mutta Jymy ei päässyt juhlimaan juoksua, sillä paikalle ehti KPL:n Juho Hacklin.

Kopattuaan pallon Hacklin reagoi salamannopeasti ja kiskaisi aivan jäätävän heiton takakentältä aina kotipesään asti. Vaikka heitto olikin loistava, niin lukkari Janne Kivipellon piti silti venyä äärimmilleen, että ratkaiseva palo pääsi tapahtumaan. Hän piti kengänkärkeään aivan kotipesän reunalla ja kurotti koppaamaan Hacklinin heiton. Yhteistuumin palo syntyi ja KPL pääsi juhlimaan voittoa.

Kouvolan Pallonlyöjät kaataa Sotkamon Jymyn, kun Juho Hacklin tuottaa ratkaisevan palon huikealla tavalla:

Katso myös: Yleisökaaos Mestarien liigan finaalissa – lipun ostaneita faneja jätettiin ulos ja vedettiin pippurisuihkeella silmille


Joukkueet: