Kova väite Jesse Puljujärvestä – kieltäytyi Oilersin tarjomasta avusta: “Hän vähät välitti niistä”

Edmontonin Seattlen Jesse Puljujärven Jesse Puljujärvestä Jesse Puljujärvi Edmonton Oilers Kärpät Jesse Puljujärvi - Pallomeri.net

Jesse Puljujärvestä leviää kova paljastus Pohjois-Amerikassa, mikä asettaa suomalaishyökkääjän halun sopeutua Edmontoniin kyseenalaiseen valoon.

Puljujärvellä oli suuria haasteita englanninkielen kanssa lähtiessään Pohjois-Amerikkaan. Suomalaislupaus on kuitenkin kehittynyt vuosien aikana kielessä, mutta tästä huolimatta tuota on pidetty yhtenä syynä siihen, miksi NHL-ura ei ole kunnolla lähtenyt lentoon.

– Puljujärvi totesi aikaisemmin tv-haastattelussa, että haluaisi puhua parempaa englantia, ja se on ollut yksi pienistä asioista, joka on mennyt pieleen, Edmonton Journalin toimittaja Kurt Leavins siteerasi suomalaista.

Mainos alkaa:

Leavins kuitenkin paljastaa samassa yhteydessä, että Puljujärvi oli kieltäytynyt Edmonton Oilersin tarjoamista kielikursseista.

– Häntä todennäköisesti kaduttaa, ettei käyttänyt Edmontonin tarjoamaa apua hyväkseen. On laajasti kerrottu, että joukkue ei olisi tarjonnut kielikursseja. Voin kuitenkin faktana kertoa, että asia ei todellakaan ole näin. Itse asiassa Puljujärvi oli tietoinen asiasta, mutta hän vähät välitti niistä, Leavins paljastaa.

Puljujärven NHL-uran tulevaisuus on vielä täysin arvailujen peitossa, sillä hyökkääjällä ei ole sopimusta minnekään. Edmonton kuitenkin omistaa suomalaisen oikeudet, joten jos treidiä ei nähdä niin vaihtoehtona on jatkosopimus tai paluu Eurooppaan. MTV Urheilu uutisoi aikaisemmin, että mikäli NHL-sopimusta ei synny, niin uusi seura olisi Oulun Kärpät.