Video: Kouvola järjesti uskomattoman ansan Superpesiksen välierissä – mainosaidan taakse hiipinyt Juho Hacklin teki palon ”harhaheitosta”

Kouvola

Kouvola tehtaili Superpesis-kauden yhden komeimmista suorituksista, kun joukkue huijasi täydellisesti Sotkamon Jymyn pelaajia.

Kouvolan ja Sotkamon välisessä välieräsarjassa nähtiin käsittämättömän upea ansa, kun isäntien Juho Hacklin lähti kesken pallottelun juoksemaan mainosaidan taakse piiloon. Kukaan Sotkamon Jymyn pelaaja ei huomannut Hacklinin liikettä, joten joukkue ei osannut varautua alkuunkaan siihen, mitä tuleman piti.

Hetken pallottelun jälkeen Kouvolan lukkari Janne Kivipelto näytti heitti karmaisevan harhaheiton ja Sotkamon kenttä lähti rullaamaan. Ainut ongelma tässä oli se, että kyseessä ei suinkaan ollut harhaheitto, vaan mainosaidan takana piilossa ollut Hacklin nappasi pallon ja teki palon kolmoselta.

Kouvolan huijaus antoi joukkueelle hurjasti lisää virtaa ja se käänsi 0-2-tappioaseman 6-2-jaksovoitoksi. Sotkamo onnistui kuitenkin kasaamaan rivinsä ja siirsi ratkaisun viidenteen ja ratkaisevaan otteluun.

Kouvola huijasi jäätävällä tavalla Sotkamon Superpesiksen välierissä

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Hacklin on kunnostautunut tällä kaudella myös muutenkin huikeissa paloissa. Alta pääset ihailemaan miehen suoritusta kesäkuulta.

Katso myös: Video: Superpesiksessä nähtiin huikea suoritus – Juho Hacklin ui pallon joesta ja poltti vastustajan!


Pelaajat: