Ennakko: Kossu Scramblen juhlakisa pelataan Tawast Golfissa

kossu scramble

On taas se aika vuodesta, kun punanaamion myynti kasvaa 400 % ja kirppikset ympäri Kanta-Hämeen tyhjenevät. Kossu Scramblen 15v-juhlakisa pelataan tulevana lauantaina Tawast Golfissa.

Kilpailun teemana on ajankohtaisesti Pandemia, joten luvassa on varmasti suojavarusteiden täyteinen golfpäivä. Tietysti 44 kossulla höystettynä.

Ennakkosuosikit

Kilpailussa on tänä vuonna kolme paria ylitse muiden. Paljon spekulointia herättänyt slope-järjestemä on nyt vaihdettu nykyaikaiseksi, sillä internetistä löytyvä The Masiina on laskenut joukkueiden slopet (voimasuhteet) juhlakisaan.

Mainos alkaa

Heinonen & Räntilä (kerroin: 8.00)

Kilpailun suosikkipareista ensimmäinen koostuu kahdesta rutinoituneesta pelaajasta ja kossun kävijästä. Parin slope on 2, mikä antaa loistavat lähtökohdat huipputulokseen. Kaksikosta löytyy myös voittajataustaa, joten kaiverrustoimistolla kynä jo suorastaan syyhyää.. Kestääkö suosikkipari paineet?

Kumm & Nikkilä (kerroin: 8.00)

Toinen voittajasuosikeista ei esittelyjä kaipaa. Marko ”The Pro” Kumm ja Petteri ”Texas” Nikkilä -parivaljakolta voidaan odottaa äärimmäisiä suorituksia. Kumm on kiistatta kilpailun paras pelaaja, minkä seurauksena parin slope on ainoastaan 0. Nikkilä on paininut koko kesän sokettien ja kantaslaissien kanssa, mutta ilmeisesti nämä ongelmat ovat takanapäin kuluneen viikon tehotreenin myötä. On todella mielenkiintoista nähdä, mikä on lauantain kunto.

Lehtinen & Laakkonen (kerroin: 9.00)

Kesäkuun ennakkokaavailuissa kyseinen pari oli jopa voittajasuosikki numero 1, mutta viime aikojen heikot otteet ovat vieneet parivaljakon jo kolmossuosikiksi. Sauli Lehtinen on ns. Tawastin oma poika, joten kotikenttäetu on selvästi turkulaisen sanasiepon vahvuutena. Parin täydentää hämeenlinnalaisille tuttu taitoniekka Janne Laakkonen, jonka pelivire on ailahdellut maajoukkuetasosta klubituuppariin kauden aikana. Lonkeron ja kosanderin tasapainolla on suuri rooli tämän parin onnistumisessa, joten odotamme innolla lopputulosta. Potentiaalia löytyy!

Musta hevonen: Hakula & Nikkanen (kerroin: 20.00)

Kilpailun musta hevonen on ehdottomasti Lauri ”Pikkuhakki” Hakula & Antti ”Konda” Nikkanen. Viime vuonna Konda oli jo lähellä uransa avausvoittoa, mutta voitto luisui uusintarei’illä käsistä. Tänä vuonna voiton tavoittelu ei jää slopesta kiinni, sillä parivaljakko on ajoittanut tasoituksensa tarkoituksella siten, että Kossuun slopeksi on syntynyt peräti 4! Tämä slope antaa mahdollisuuden voittoon, joten nyt vaan pitää suorittaa..

Erikoiskisat & Kertoimet

Juhlakisaan on luotu normaalien erikoiskisojen lisäksi kaksi lisäkilpailua, lähimmäksi lippua kahdella lyönnillä (väylä 3) sekä tarkin draivi (väylä 2). Lisäksi kansainvälinen peliyhtiö on tänäkin vuonna kiinnostunut erityisesti Kossu Scramblen kertoimista, joten tarjolla on kattavasti pelattavaa. Yksi mielenkiintoinen pelikohde on H2H-veto lähimmäs lippua -kilpailusta, jossa vastakkain ovat viime vuonna tasaväkisesti kilpailleet Ville Järveläinen ja edellä jo mainittu Janne Laakkonen.

Kaikki Kossu Scramblen kertoimet löydät täältä!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!