IL: Kosicen MM-areenan läheisyydestä löytyi pommi – poliisi etsii lisää räjähteitä

IL: Kosicen MM-areenan läheisyydestä löytyi pommi – poliisi etsii lisää räjähteitä

Kosicen MM-areenan vierestä on löytynyt pommi. Iltalehden tietojen mukaan räjähde löytyi Leijonienkin kotikaukalona toimivaa areena vastapäätä olevasta oikeustalosta.

Kosicen oikeustalolla käynnistyi torstaina iso poliisioperaatio, kun aivan MM-kisojen näyttämönä toimivaa Steel Areena vastapäätä sijaitseva oikeustalo eristettiin. Iltalehden tietojen mukaan alueelta löytyi myös yksi pommi.a

– Yksi pommi on jo löytynyt. Pommikoirat ovat yhä sisällä ja etsivät mahdollisia muita pommeja ja räjähteitä, paikalla oleva poliisi kertoi Iltalehdelle.

Leijonia iso operaatio ei haitannut, sillä maajoukkue harjoitteli normaaliin tapaan torstaina aamujäillä. Hallin ympärillä sähinä kuitenkin tulee vielä jatkumaan, sillä poliisi etsii mahdollisia muita räjähteitä.

– Tässä menee vielä kaksi tai kolme tuntia, ennen kuin koko oikeustalo saadaan tutkittua, paikalla oleva poliisi sanoi IL:lle.

Leijonien ottelut Kosicessa jatkuvat torstai-iltana, kun vastaan asettuu Tanska. Kiekko tippuu jäähän Steel Areenalla klo 21:15.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut