Video: Ex-NBA pelaaja nöyryytti vastustajaa Kiinan liigassa – kosti härskin sukelluksen samalla mitalla

Koominen episodi Kiinan liigassa / Pallomeri.net

Kiinan liigassa nähtiin huikea episodi, jossa jenkkivahvistus Lance Stephenson nöyryytti härskisti sukeltanutta vastustajaa sukeltamalla hänelle ulosajon.

Nykyään Kiinan liigan Liaoning Flying Leopardsissa pelaava ex-NBA pelaaja Lance Stephenson näytti kiinalaiselle virkaveljelleen miten pelikentän koiruudet hoidetaan hienovaraisesti, kun kiinalaispelaaja yritti suolata Stephensonia todella härskillä sukelluksella.

Stephenson piti kättään vastustajan selässä sisäänheittotilanteessa, kun vastustaja yhtäkkiä kellahti kumoon. Stephenson näytti hämmästyneeltä ja yritti viestittää tuomaristolle, ettei hän syyllistynyt mihinkään.

Sukeltanut pelaaja jäi kuitenkin kiinni surkeasta yrityksestään ja sai teknisen virheen. Stephenson heitti virhettä seuranneen vaparin varmasti sisään, mutta vastustajan kouluttaminen ei jäänyt siihen.

Stephenson upotti seuraavasta pallonhallinnasta korin ja meni puolustamaan aiemmin sukeltanutta vastustajaa. Stephenson yritti riistää palloa ja teki virheen. Ilmeisesti aiempi tilanne kyti yhä vastustajan mielessä, sillä hän tönäsi Stephensonia hieman. Tönäisy oli kevyt, mutta Stephenson lensikin yhtäkkiä nurin.

Stephensonin putoaminen meni tuomariin täydestä ja vastustaja ajettiin ulos.

Koominen “sukellusbattle” Kiinan liigassa:

Katso myös: NBA-pelaaja läimäisi vastustajaa suoraan säkeille kaksinkamppailutilanteessa