Täysin älytön pelastus – KooKoon Oskari Setänen venyi huikeaan torjuntaan

Oskari Setänen KooKoo

KooKoon maalivahti Oskari Setänen poimi aivan huikean torjunnan tilanteessa, josta hän näytti olevan jo lähes täysin ulkona.

Tappara ja KooKoo pistivät melkoisen trillerin pystyyn, kun Tapparan kolmen maalin johto suli ja ratkaisua haettiin jatkoajalta asti. Tappara voitti ottelun lopulta 5-4, mutta jos eräs ensimmäisen erän tilanne olisi kääntynyt toisin päin, olisi KooKoon kiri voinut hyvinkin jäädä tapahtumatta.

Tapparalla näet oli paikka mennä 2-0-johtoon avauserän lopulla, kun Jere Henriksson pääsi läpiajoon. Henriksson ajautui aika pieneen kulmaan, mutta huomasi, että Kristian Tanus oli tulossa toisesta aallosta hyökkäykseen mukaan. Henriksson antoi erinomaisen syötön Tanukselle, joka näin pääsi nokikkain KooKoo-vahti Oskari Setäsen kanssa.

Setänen reagoi syöttöön voimakkaasti ja näytti pelaavan itsensä jo ulos tilanteesta. Tanus lähti harhauttamaan jäässä maannutta Setästä ja yritti nostaa kiekkoa tämän yli, mutta Setänen taisteli loppuun saakka ja pelasti jo varmalta näyttäneen maalin.

KooKoon Oskari Setänen nappaa huikean torjunnan todella vaikeasta paikasta:

Katso myös: Kaksi Brynäsin naispelaajaa hyllytettiin – nähtiin miesten pelissä kannattamassa vastustajaa, toinen vilautteli keskisormea


Pelaajat:
Joukkueet: