Jatkoaika: KooKoo painii valtavien kokoonpanohuolien kanssa – SaiPa ei suostunut ottelusiirtoon

KooKoo viimeisen sekunnin tasoitus - Pallomeri.net

Kiekkosivusto Jatkoaika uutisoi, että KooKoo yritti saada perjantain otteluaan siirrettyä kokoonpanohuolien vuoksi, mutta SaiPa ei suostunut.

Jääkiekkosivusto Jatkoaika kertoo, että KooKoo taistelee valtavaa flunssa-aaltoa vastaan ja joutuu tänään kaukaloon vajaalla kokoonpanolla. Sivusto myös kertoo, että seura pyysi illan kotiotteluaan SaiPaa vastaan siirrettäväksi, mutta pyyntö ei mennyt läpi.

SaiPa ei suostunut pyyntöön. Edelleen tiukasti playoff-paikasta taistelevan KooKoon päävalmentaja Olli Salo vahvisti tiedon Jatkoajalle ottelupäivän aamuna.

– Meillä on ollut pelaajia kipeänä ja vaikka tänään saammekin hieman kokoonpanoa kasaan ja muutama pelaaja tulee takaisin, tilanne ei ole optimaalinen. Peli pelataan normaalisti, SaiPa ei ollut halukas vaihtamaan ajankohtaa, Salo kertoi Jatkoajalle.

Jatkoaika tavoitti SaiPan toimitusjohtaja Jani Valkeapään, jonka mukaan seurojen välillä oli keskustelua asiaan liittyen.

– KooKoo on ollut meihin yhteydessä ja olemme asiasta keskustelleet heidän ja Liigan kanssa. Etenemme otteluohjelman ja sääntöjen mukaisesti ja peli pelataan tänään. Ei sen ihmeempää, Valkeapää totesi.

Poissaolijoiden lista on kistatta mittava. KooKoon kokoonpanosta näet puuttuvat hyökkääjät Leevi Aaltonen, Arttu Ilomäki, Olli Korhonen, Ville Leskinen, Otto Paajanen, Samuel Valkeejärvi ja pidempään sivussa olleet Emil Molin ja Jesse Nurmi.

Joukkueen alakerrasta sivussa ovat Seth Barton ja Joni Jurmo sekä jo kauemmin sairastuvalla ollut maalivahti Oskari Setänen, eli vaikka pitkäaikaispotilaat sivuuttaisikin, niin KooKoolta puuttuu illan ottelusta kahdeksan vakiokokoonpanon pelaajaa.

Tsekkaa myös: HPK aloitti tyhjennysmyynnit – kultakypärä Danick Martel vaihtaa maisemaa


Joukkueet: ,