Video: Tapparan valmentaja sai haluamansa – KooKoon Ville Meskasen töötti etenee kurinpitokäsittelyyn

Ville Meskasen taklaus KooKoo-Tappara / Pallomeri.net

KooKoo-Tappara ottelun jälkeen vierasluotsi Jussi Tapola sai haluamansa vaatiessaan, että KooKoon Ville Meskasen niitti etenisi kurinpitoon.

KooKoo hävisi kotonaan Tapparalle lauantain Liiga-kierroksella maalein 4-1, joten paremmasta joukkueesta ei ollut epäselvyyttä, mutta tappion lisäksi KooKoo joutunee tulemaan tovin verran toimeen ilman hyvään vireeseen äitynyttä hyökkääjä Ville Meskasta.

Meskanen näet taklasi Tapparan Veli-Matti Vittasmäkeä päähän kolmannen erän puolivälissä, eikä saanut ottelussa tilanteesta edes rangaistusta.

Vittasmäki keräsi hetken itseään kentän pinnassa ennen kuin liukui hiljalleen pois kaukalosta. Hän ei enää palannut peliin. Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola otti asian esiin ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Harmittaa Vittasmäen loukkaantuminen. Taitaa kurinpidolle tulla töitä. Samanlaisesta tilanteesta meidän (Santtu) Kinnunen sai viisi peliä aikaisemmin Kuopiossa. Nämä ovat valitettavia, mutta ei varmasti tahallisia tilanteita, Tapola totesi.

Liiga tiedotti myöhemmin illalla, että Tapola saa haluamansa, sillä Liigan tilannehuone tarkisti tilanteen ja Meskasen taklaus etenee kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Tämä KooKoon Ville Meskasen taklaus eteni kurinpitokäsittelyyn:

Katso myös: Video: Ondrej Kase maalasi läpiajosta – ajoi siihen päälle tuomarin kylmäksi


Pelaajat:
Joukkueet: