Video: Kongon käsipallomaajoukkueella on melkoinen ässä hihassaan – jättiläismainen viivamies teki maalin jokaisella heitollaan

Thierry Mvumbi Kongon käsipallomaajoukkue / Pallomeri.net

Kongon maajoukkueen jättiläismäinen viivapelaaja Thierry Mvumbi on herättänyt kosolti huomiota käsipallon MM-kisoissa.

Ensimmäisiä MM-kisojaan pelaavan Kongon käsipallomaajoukkueen riveistä nousi maan avausottelussa Argentiinaa vastaan todellinen nettisensaatio.

192-senttinen ja 110-kiloinen viivapelaaja Thierry Mvumbi herätti katsojien huomion olemuksellaan, joka ei ensimmäisenä tuo mieleen huippu-urheilijaa, mutta Mvumbi osoitti kentälle päästyään, että ulkomuoto voi pettää.

Jättiläismäinen Mvumbi sai peliaikaa melko säästeliäästi ja pelasi vain hyökkäysvuoroilla, mutta kun pallo saatin Mvumbin käsiin oli jälki etenkin peliaikaan suhteutettuna täysin murskaavaa.

Mvumbi latoi neljä maalia Argentiinan verkkoon sadan prosentin heittotarkkuudella ja oli täysin mahdoton pideltävä. Jutun lopusta löytyvällä videolla on nähtävissä Mvumbin kolme ensimmäistä maalia.

Ranskan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava hyökkäysvaunu on syntynyt Ranskassa, mutta edustaa Kongoa.

– En uskonut, että pääsen koskaan tänne, joten meidän pitää nauttia tästä. Meillä ei ole mitään hävittävää. Teemme vain parhaamme. Vastustajilla on myös kaksi kättä ja kaksi jalkaa, kuten meillä, Mvumbi sanoi L’Echo Republicain -julkaisulle ennen MM-kilpailuja.

Argentiina voitti kisadebytantit pitkään tiukkana pysyneessä ottelussa lopulta maalein 28-22. Kongo kohtaa turnauksessa seuraavaksi hallitsevan olympiavoittajan Tanskan sunnuntaina.

Kongon maajoukkueella on iso ässä hihassaan ja hänen nimensä on Thierry Mvumbi:

Katso myös: Video: UFC-tähti Max Holloway esitteli huiman suorituksen – huuteli selostajalle ja väisteli sokkona vastustajan lyöntejä