Komorit valtavissa ongelmissa Afrikan mestaruusturnauksessa – puolivälierässä maaliin joudutaan laittamaan kenttäpelaaja

Komorit Afrikan mestaruusturnaus / Pallomeri.net
Kuva: Getty Images

Afrikan mestaruusturnauksen puolivälieriin selvinnyt Komorit joutuu laittamaan maanantain ottelussa maaliin kenttäpelaajan.

Sensaatiomaisesti Afrikan mestaruusturnauksessa pelannut Komorit on joutunut harvinaisen ongelman eteen, missä vaihtoehdot ovat vähissä. Nimittäin maa joutuu laittamaan tärkeään puolivälierään maaliin kenttäpelaajan. Vastassa on kaiken lisäksi kisaisäntä Kamerun, joten tilanne on epätoivoinen.

Komorien ongelmat käynnistyivät jo aikaisemmin, kun kaksi maalivahtia joutui sivuun koronan vuoksi. Tilanne eskaloitui viime ottelussa lopullisesti, kun maan ykkösvahti Salim Ben Boina loukkaantui.

Nyt maan apuvalmentaja Daniel Padovanni on vahvistanut, että Kamerunia vastaan maaliin joudutaan laittamaan kenttäpelaaja. Harjoituksissa on valmistauduttu tilanteeseen ja joukkueella on tiedossa maalille joutuvan pelaajan nimi.

– Olemme jo valinneet kenttäpelaajan, joka aloittaa maalivahtina. Hän on osoittanut pystyvänsä siihen harjoituksissa, Komorien apuvalmentaja Daniel Padovanni totesi The Guardianin mukaan.