Kometa Brno – Tappara näkyy netistä ilmaiseksi – tässä live stream

Kometa Brno – Tappara näkyy netistä ilmaiseksi – tässä live stream

CHL:n pudotuspelit käynnistyvät tiistaina. Kometa Brno – Tappara pääsee vauhtiin klo 19:00 ja matsiin on tarjolla ilmainen live stream!

Kaikki CHL-pelit suorana lähetyksenä – tässä live stream:

CHL:n virallinen yhteistyökumppani NordicBet lähettää kaikki ottelut suorana lähetyksenä ilmaiseksi.

Moni asia voi muuttua maailmassa, mutta suomalaisten intohimo ja rakkaus jääkiekkoon pysyy. Eurooppalaiseen kiekkoon on tuonut runsaasti uutta puhtia CHL eli jääkiekon Mestarien liiga, ja sarjan etenemistä voit seurata suorien NordicBetin jääkiekko-streamien avustuksella.

Jotta pääset nauttimaan kattavasta live stream tarjonnasta, tarvitset NordicBetille rekisteröidyn pelitilin sekä pelitilille vähintään 1 € saldon. Mikäli et vielä ole NordicBetin asiakas, voit avata pelitilin TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Ottelun lähtökohdat: Kometa Brno – Tappara

Tappara suoritti CHL:n alkulohkovaiheen hienosti, kun saldona oli viisi voittoa ja vain yksi tappio, joka sekin tuli vasta jatkoajalla, kun norjalainen Storhamar yllätti lukemin 3-2. Tappara voittikin oman alkulohkonsa lähes näytöstyyliin.

Kirvesrinnat ovat olleet viime aikoina kovassa lennossa, sillä 11 viimeisestä ottelusta se on poistunut voittajana peräti 9 kertaa, kun otetaan kaikki kilpailut huomioon.

Kometa Brno puolestaan aloitti Champions Hockey Leaguen kahdella tappiolla, minkä jälkeen joukkue löysi voittavan sävelen ja jatkopaikka aukesi D-lohkon kakkossijan myötä.

Tappara on ennakkoon arvioituna otteluparin suosikki, mutta missään nimessä heikosta joukkueesta ei ole kyse, kun puhutaan Kometa Brnosta – onhan se hallitseva Tshekin Extraligan mestari.

Ottelu alkaa klo 19:00 ja se tulee suorana lähetyksenä sekä C Morelta että NordicBetin LiveStream-palvelusta!

CHL:n pudotuspelit – otteluohjelma:

6.11. klo 19:00 Kometa Brno – Tappara

6.11. klo 19:00 Malmö – Bern

6.11. klo 19:30 Storhamar – Skellefteå

6.11. klo 20:45 Bolzano – Plzen

6.11. klo 20:45 Lugano – Frölunda

6.11. klo 20:45 Zurich – Kärpät

6.11. klo 21:00 München – Zug

6.11. klo 21:00 Rouen – Salzburg

Jaa tämä:

Joukkueet: ,

Aiheeseen liittyvät julkaisut