Video: Ärsyttäjä-Komarov iski – Alexander Radulov raivon partaalla

Leo Komarov Alexander Radulov - Pallomeri.net

Dallas Starsin Alexander Radulov sai sunnuntain NHL-kierroksella kokea toden teolla, mitä on Leo Komarovin ärsytysvoima parhaimmillaan. Samainen kaksikko on vuosien varrella jo aiemminkin ollut toistensa kimpussa.

Sunnuntaina Radulovin peli ei lähtenyt liikkeelle mitenkään mairittelevasti, sillä venäläistähti istui jo avauserän aikana kahdesti rangaistusaitiossa – kerran kampituksesta ja kertaalleen koukkaamisesta.

Komarov oli jo avauserässä huomannut sen, ettei Radulovin pelivire ole sitä parhainta, joten hän päättikin provosoida tätä. Toisessa erässä homma eskaloitui siihen pisteeseen, että kaksikko otti kaksi kertaa yhteen sillä seurauksella, että molemmat lähtivät istumaan jäähyboksiin väkivaltaisuudesta.

Mainos alkaa:

Kuin kirsikaksi kakun päälle – kun Stars haki ottelun lopussa tasoitusmaalia 1-2-tilanteessa – viimeisen niitin tyhjään maaliin kävi iskemässä Komarov. Mainittakoon nyt vielä sekin, että “Leksa” pääsi karkaamaan maalintekoon Radulovin lauottua kiekon ohi Islanders-maalin.

Tsekkaa myös: Video: Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen aivan mielipuolisessa vireessä – kaksikko väsäsi yhteensä kahdeksan pistettä

Kaikki NHL-ottelut suorana lähetyksenä näet Viaplayn välittämänä.

Leo Komarov vs. Alexander Radulov – osa 1:

Komarov vs. Radulov – osa 2:

Jos yllä olevat videot eivät näy, voit katsoa ne Twitterissä.

Komarov niittaa tyhjiin:


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,