Video: Kolumbian pelaaja loukkaantui karseasti MM-karsinnoissa – nilkka taittui järkyttävällä tavalla

Santiago Arias Kolumbia nilkka / Pallomeri.net

Kolumbian Santiago Ariasin nilkka meni karusti remonttiin MM-karsintaottelussa Venezuelaa vastaan, kun vastustaja kaatui sen päälle.

Kolumbian jalkapallomaajoukkue sai hyviä ja huonoja uutisia kerrottavakseen MM-karsintojen avausottelustaan Venezuelaa vastaan.

Kolumbia avasi karsinnat selvällä 3-0-voitolla, mutta voittoa jäi varjomastaan laitapakki Santiago Ariasin karu kohtalo. Arias loukkaantui todella ikävästi ottelun kahdeksannella minuutilla.

Arias satutti pallontavoittelutilanteessa vasemman jalkansa niin pahasti, että tilanteessa toisena osapuolena ollut Venezuelan hyökkääjä Darwin Machis käänsi päänsä pois ilmeisen järkyttyneenä nähtyään kolaroinnin seuraukset.

Mainos alkaa

Ariasin nilkka vääntyi täysin luonnottomaan asentoon. Hän makasi kentällä tuskissaan useita minuutteja ennen kuin kolumbialaisten lääkintäjoukot kuljettivat hänet vihdoin kentältä pois.

Tilanteessa oli tapahtua myös melkoinen oikeusmuha, sillä Machis sai tilanteesta ensin punaisen kortin. Videotarkistuksen jälkeen punainen onneksi kuitenkin peruttiin, sillä hän vain kaatui tahattomasti Ariasin jalan päälle tämän taklauksen horjutettua hänen tasapainoaan.

Santiago Ariasin nilkka vääntyy järkyttävästi ottelussa Venezuelaa vastaan:

Katso myös: Klassikkovideo: Dean Saunders & yksi nerokkaimmista futismaaleista ikinä