Kolumbia sai kaksi vetoa kohti maalia ja kaatoi Argentiinan 2-0 Copa Américassa

Kolumbia sai kaksi vetoa kohti maalia ja kaatoi Argentiinan 2-0 Copa Américassa

Lionel Messin tähdittämä Argentiina avasi taipaleensa Etelä-Amerikan mestaruusturnauksessa, Copa Américassa, lauantaina ottelulla Kolumbiaa vastaan.

Messi ja kumppanit hallitsivat peliä tilastojen valossa, mutta jalkapallo on siitä erikoinen peli, että maalit ratkaisevat. Kolumbia sai maalia kohti kaksi laukausta – ja nämä myös riittivät 2-0-voittoon.

Avausosuma nähtiin 71. minuutilla, kun Meksikon liigassa leipänsä ansaitseva Roger Martinez tykitti pallon verkon perukoille boksin sisältä lähteneellä laukauksella. Lopullinen niitti saatiin vartti myöhemmin, kun Atalantan hyökkääjä Duvan Zapata pääsi ohjaamaan 2-0-osuman lähietäisyydeltä.

Messin Copa América -historia on murheellinen, sillä hän on ollut häviämässä finaalia peräti kolme kertaa. MM-finaalissa hän puolestaan on ollut häviävänä osapuolena kertaalleen.

Argentiina kohtaa seuraavaksi keskiviikkona Paraguayn ja lohkovaiheen viimeisessä ottelussa vastaan asettuu Qatar, joka on mukana kutsuvieraan statuksella vuoden 2022 MM-kisaisännyytensä johdosta.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut