Video: Kokiko HPK suurta vääryyttä? Johtomaali hylättiin kyseenalaisella tavalla

Video: Kokiko HPK suurta vääryyttä? Johtomaali hylättiin kyseenalaisella tavalla

Liigan avausottelussa nähtiin hurjaa draamaa, kun kotijoukkue HPK:n maali hylättiin toisen erän lopussa todella kyseenalaisella tavalla.

Kerhon ja Kärppien välisen ottelun maalihanat saatiin kunnolla auki toisessa erässä, kun molemmat osuivat kahteen otteeseen. Kärpät otti ison otteen voitosta, kun se eteni kahden maalin karkumatkalle. Kotijoukkue kuitenkin sisuuntui ja nousi väkisin ottelussa rinnalle.

Päätöserään meinattiin lähteä jopa Kerhon johdossa, mutta johtomaali hylättiin todella pitkän videotarkistuksen jälkeen, kun Kärppien maalivahti Justus Annusta katsottiin joutuu rikkeen uhriksi. Näin ollen maali jäi haaveeksi ja Tommi Tikka passitettiin jäähyaitioon.

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen oli täysin eri mieltä tuomiosta, sillä luotsi totesi Telian suorassa lähetyksessä tylyn palautteen tuomaristolle.

– J*malauta on vitsi tää teidän pumppu, s*atana, Pennanen karjui.

Pennasen raivostumisen toisaalta ymmärtää, sillä säännöissä sanotaan, että mikäli pelaaja on normaalissa vahinko- tai pelitilannekontaktissa maalivahtiin maalialueen ulkopuolella, tilannetta ei tulkita maalivahdin häirinnäksi.

Vietiinkö HPK:lta selvä maali?

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Myös Twitterissä tuomio sai osakseen suurta arvostelua ja muun muassa Siim Liivik totesi tilanteen olleen käsittämätön ratkaisu.

Kaikki Liiga-ottelut näet suorana lähetyksenä Telian kautta!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut