Huikeaa kohellusta Kamerunin alasarjassa – pelaaja sähelsi saksipotkun, maalivahti pisti heti paremmaksi

Kamerunin alasarjakohellus 433

Kamerunin alasarjassa nähtiin uskomatonta töhöilyä, kun pelaaja mokasi saksipotkun ja vastustajan maalivahti tumpeloi vielä pahemmin.

Jalkapalloon erikoistunut somekanava 433 pisti jakoon erittäin koomisen videon Kamerunin Limben kaupungissa pelatusta alasarjaottelusta, jossa nähtiin melko maittavat perättäiset mokat.

Keltaisiin pukeutuneen joukkueen hyökkäys sai näyttävän käänteen, kun eräs pelaajista päätti yrittää saksipotkua. Yritykseksihän se vain jäikin, sillä potku epäonnistui karkeasti, mutta tavallaan juuri oikein. Pallo näet lähti kohti omaa pelaajaa, joka pisti päätä väliin ja käänsi sen maalia kohti.

Mainos alkaa:

Jos saksipotkukämmi oli koominen, niin oranssipaitaisen joukkueen maalivahti pisti paremmaksi yrittäessään torjua kohti tullutta pääpalloa. Maalivahti teki nimittäin tempun, joka vaatii tavallaan jopa enemmän taitoa, kuin pallon torjuminen. Hän onnistui ajoittamaan torjuntansa mahdollisimman huonosti ja helpon kopin tai nyrkkeilyn sijaan veskari töhöili itsensä nurin ja pallon tieltä pois.

433-kanava jakoi Kamerunin alasarjassa nähdyn koomisen tapahtumaketjun:

Katso myös: Upea juoksu päättyi kammomunaukseen – vastustajan veskarikin saapui lohduttamaan