Video: Jäätävä aivopieru Tanskan divarissa – Køgen pakki sijoitti pallon millintarkasti omaan maaliin

Køgen Maximilian Sauer / Pallomeri.net

Tanskan 1. divisioonassa nähtiin todellinen jäätyminen, kun Køgen puolustaja Maximilian Sauer sijoitti pallon tyylikkäästi omaan maaliin.

Jammerbugt kaatoi kotonaan Køgen Tanskan ykkösdivisioonan sunnuntain kierroksella värikkäiden vaiheiden jälkeen maalein 4-3. Kun ottelusta tuli valtava ilotulitus, niin oli vain osuvaa, että sekaan mahtui myös varsin hämmästyttävä oma maali.

Maali syntyi heti toisen puoliajan aluksi, kun Jammerbugt hyökkäsi ja laidasta lähetettiin keskitys maalinedustalle. Tämä vaikutti ensin huonolta ratkaisulta, sillä maailla ei ollut ainuttakaan Jammerbugtin pelaajaa.

Mainos alkaa

Lopulta syöttö osoittautuikin todelliseksi namupassiksi, sillä vierasjoukkueen pakin Maximilian Sauerin päässä naksahti katkaisija hieman väärään asentoon Jammerbugtin kannalta juuri oikealla tavalla.

Sauer mitä ilmeisimmin yritti pistää palloa päätyrajasta pihalle, mutta alitajunnassa saattoi vilahtaa jokin maalintekijän vaisto päälle, sillä hän sijoitti pallon kliinisen tyylikkäästi oman maalin vasempaan alakulmaan.

Køgen puolustaja Maximilian Sauer sijoittaa pallon omaan rysään vastustajan nappisyötöstä:

Katso myös: Video: J1-liigassa nähtiin mieletön vapari – Sagan Tosun pelaaja tykitti aivan hervottoman pommin