NHL-kiekkoa ja Lauri Markkasen NBA-ottelu livenä? Voita uskomaton Dallasin matka

NHL Lauri Markkasen Lauri Markkanen All Star
Kuva: Getty Images

Helmikuu on mieletön urheilukuukausi, sillä luvassa on täyttä ryminää jokaisen huippusarjan puolella. Voit myös voittaa ainutlaatuisen urheilumatkan Dallasiin.

Helmikuussa päästään nauttimaan jälleen Mestarien liigasta, kun pudotuspeleissä pelataan ensimmäisen kierroksen ottelut. Tämän lisäksi Pohjois-Amerikassa runkosarja etenee vauhdilla kohti maalia sekä NHL:n että NBA:n puolella, joten taistelu pudotuspelipaikoista käy äärimmäisen kiivaana.

Sen sijaan Valioliigassa mestaruustaisto on kolmen kauppaa, mutta jännitys näiden joukkueiden välillä on valtaisa joka viikonloppu. Onko Manchester City jälleen omaa luokkaansa vai onko nyt Arsenalin vuosi? Mitä tekee Jürgen Kloppin Liverpool, joka haluaa varmasti antaa valmentajalleen onnellisen lopun Anfieldilla.

Myös muissa Euroopan sarjoissa riittää rutkasti jännitettävää, koska Leverkusen on kiinni sensaatiomaisessa mestaruudessa. Italian Serie A:ssa taistelu on täysin auki, eikä se La Ligassakaan vielä varmaa ole.

Luvassa on urheilufanin unelmaviikot, koska maailman parasta sporttia on tarjolla illasta toiseen.

Helmikuun aikana on jaossa myös kaksi täysin mieletöntä matkapakettia Dallasiin katsomaan NHL-kiekkoa sekä NBA-korista. Lue lisätiedot täältä!