Kobe Bryantin hengen vieneestä kopterionnettomuudesta saatiin lisätietoa – turmassa yhteensä yhdeksän kuollutta

Kobe Bryantin

Kobe Bryantin kuolema hiljensi koko maailman sunnuntaina, sillä NBA-legenda oli äärimmäisen rakastettu persoona, jonka menehtyminen oli täydellinen shokki.

Bryantia ja hänen seuruettaan kuljettanut helikopteri putosi vuoren rinteeseen Kalifornian Calabasasissa. Sää onnettomuushetkellä oli todella vaikea, mutta putoamisen lopullinen syy ei ole vielä selvillä.

Helikopterin kyydissä oli myös koripallolegendan 13-vuotias tytär Gianna. Uutistoimisto AFP:n mukaan turmassa kuoli myös Giannan koripallojoukkuetoveri Alyssa Altobelli, tämän vanhemmat Keri ja John Altobelli sekä Christina Mauser, Gianna Bryantin koripallojoukkueen valmentaja.

Kolme muun uhrin nimeä ei ole paljastettu vielä julkisuuteen. Se on kuitenkin varmaa, että kaikki yhdeksän helikopterin kyydissä ollutta ihmistä menehtyi onnettomuudessa.

Helikopteri oli matkalla Thousand Oaksiin, jossa Bryantin koripalloakatemia sijaitsee. Akatemiassa oli tarkoitus pelata Mamba Series Cup, johon oli osallistunut myös Kobe Bryantin valmentama joukkue, jossa pelasi myös hänen tyttärensä Gianna. Kaikki turnauksen pelit peruttiin välittömästi, kun tieto onnettomuudesta kantautui.


Pelaajat: