Sky Sports: Vladimir Klitshko väisteli Robert Heleniusta – “Helenius oli suuri uhka Klitshkolle”

Robert Helenius nyrkkeily robert heleniusta / Pallomeri.net

Sky Sports uutisoi, että legendaarinen raskaan sarjan maailmanmestari Vladimir Klitshko vältteli kohtaamasta Robert Heleniusta.

Nyrkkeilyn raskasta sarjaa rautaisella otteella hallinneen Vladimir Klitshkon haastajaksi oli useita tarjokkaita, mutta jostain syystä Robert Heleniusta ei nähty samassa kehässä Klitshkon kanssa.

Helenius kertoi Sky Sportsin haastattelussa, että Klitshko vältteli häntä. Ottelu oli lähimpänä vuonna 2010, jolloin Helenius oli kovassa nosteessa.

– Olisin todella mielelläni kohdannut hänet, mutta silloin sanottiin, että hän ei halunnut otella. En tiedä miksi. Luulen, että se ottelu oli todella, todella lähellä. Olin kuudentena Boxrecin rankingissa ja ykköshaastaja hänen tittelilleen silloin, Helenius kertaa haastattelussa.

Helenius pääsi lopulta “vain” EBU-liiton Euroopan mestaruusotteluun Dereck Chisoraa vastaan. Helenius voitti, mutta voitto oli kaikkea muuta kuin vakuuttava. Tämän jälkeen Helenius loukkasi olkapäänsä ja oli sivussa melkein vuoden verran, jonka aikana hänen osakkeensa laskivat roimasti.

Jos Heleniuksen vuonna 2017 voittanutta Dillian Whytea on uskominen, niin Helenius olisi antanut Klitškolle kovan haasteen.

– Helenius oli suuri uhka Klitshkolle. Hän ei halunnut otella. Helenius on vaarallinen. Pitkä jätkä, joka osaa iskeä ja jolla on ulottuvuutta. Ja vaarallisemmaksi hänet tekee vielä se, että hän on fiksu ottelija, Whyte ylisti Heleniusta Sky Sportsille.

Lue myös: Sami Hyypiä pääsi kovaan seuraan – Futissivusto listasi Valioliigan ikonisimmat kipparit


Pelaajat: