Klassikkovideo: Junnupelaaja oli tekemässä omaa koria – valmentaja juoksi kentälle ja blokkasi heiton

Valmentaja estää oman korin

USA:ssa pelatussa pienten lasten koripallo-ottelussa nähtiin tilanne, jossa valmentaja juoksi kentälle blokkaamaan oman pelaajan heiton.

Vuonna 2017 sosiaalisessa mediassa lähti leviämään video todella nuorten lasten koripallo-ottelusta, jossa kaikki ei mennyt aivan valmentajan toivomalla tavalla.

Videon perusteella pelaajanaluilla on vielä pelin perusasiat hakusessa ja kentälläkin on enemmän pelaajia kuin normaalissa ottelussa. Eräs pelaajista saa kesken hyökkäyksen syötön taaksepäin ja hänellä välähti välittömästi: miksi turhaan hyökätä sinne, missä kaikki jo ovat, kun toisessa päässä on vapaa kori?

Mainos alkaa:

Ilmeisesti jotakuinkin kuului pienen pelurin ajatusten juoksu, kun hän lähti kohti omaa koria. Hänen joukkueensa valmentaja seurasi sivurajalta tilanteen kehittymistä, eikä sallinut vääjäämättömän oman korin tapahtumista. Hän totesi, että on parempi antaa konkreettisempi opetus kuin antaa junnun itse ensin tehdä virhe ja sitten tajuta mitä hän teki väärin.

Näinpä oma kori vesittyi, kun junnu oli heittämässä palloa omaan koriin. Pallo pysähtyi kentälle juosseen valmentajan käteen, sillä hän päätti blokata oman pelaajansa heiton. Tarina ei kerro jäikö tämä viimeiseksi kerraksi, kun kyseinen pelaaja yritti tehdä koria omaan päätyyn, mutta videon perusteella sitä voitaneen pitää todennäköisenä.

Valmentaja juoksee kentälle ja estää pelaajaansa tekemästä omaa koria:

Tsekkaa myös: Toimittaja: Tuomas Iisalo on ehdolla NBA-seuran valmentajaksi