Klassikkovideo: TUTO-veskari sekoili huolella – luisteli vaihtoon kesken pelin ilman mitään syytä, Sport teki ilmaisen maalin

Tommi Virtanen TUTO / Pallomeri.net

TUTO-maalivahti Tommi Virtaselle kävi huikea jäätyminen kesken playoff-pelin keväällä 2012, kun hän lähti vaihtoon kesken pelin ilman syytä.

Maalivahdit ovat tunnetusti vähintäänkin omalaatuista väkeä, mutta TUTO-veskari Tommi Virtasen ratkaisu kevään 2012 ensimmäisessä puolivälierässä Sportia vastaan oli sitä luokkaa, että sitä ei välttämättä ymmärtänyt mies itsekään.

Virtanen näet lähti kolmannen erän alussa yhtäkkiä luistelemaan omaan vaihtoaitioon kesken pelin jättäen maalinsa tyhjäksi. Sport-pelaajilla meni muutama sekunti asian huomaamiseen, mutta kun tilanne heille kirkastui, niin TUTO:n reppu heilahti välittömästi.

Mika Halava sai kunnian niitata kiekon tyhjään pönttöön ja vei maalillaan kotijoukkue Sportin 4-0-johtoon.

– En tiedä mitä tapahtui. Ilmeisesti hän luuli, että Sportille tulee jäähy, kommentoi turkulaisten päävalmentaja Kari Makkonen omituista episodia tuolloin sanomalehti Pohjalaiselle.

Tästä vierasjoukkueen selkäranka viimeistään katkesi ja Sport hurjasteli ottelusta selvän 7-1-voiton ja voitti puolivälieräsarjan puhtaasti 4-0.

Sport kruunattiin myöhemmin keväällä myös Mestiksen mestariksi, kun Jokipojat kaatui finaaleissa voitoin 3-0.

TUTO-maalivahti Tommi Virtanen sekoilee kunnolla playoff-pelissä: