Klassikkovideo: Aivan sikamainen rankkari – Tomislav Mrkonjic yllätti veskarin täydellisesti 95. minuutilla

Tomislac Mrkonjic Croatia Zmijavci / Pallomeri.net

Croatia Zmijavcia edustava Tomislav Mrkonjic tehtaili viime vuoden lopulla rankkarimaalin, jota voi nimittää suorastaan nerokkaaksi.

Vierasjoukkue Cibalia johti Kroatian kakkosliigan peliä aivan viime hetkille asti maalein 1-0, kunnes kotijoukkue Croatialle tuomittiin rankkari. Oli menossa pelin 95. minuutti ja pilkulle asteli Tomislav Mrkonjic.

Hän keksi tempun, joka vaati täydellisen toteutuksen onnistuakseen. Mrkonjicin tavoitteena oli saada maalivahti tuudittautumaan siihen uskoon, ettei Mrkonjic olisi vielä valmis ampumaan pilkkuaan.

Hän sitoi ensin kengännauhojaan. Sitten hän asetteli säärisuojiaan. Sen jälkeen hän korjasi pallon asentoa hieman. Sitten hän näytti lähtevän perääntymään valmistautuakseen vetoon ja tuomari puhalsi tämän johdosta pilliinsä.

Mrkonjicin hetki koitti ja hän tiesi tasan tarkkaan mitä oli tekemässä. Yhden taka-askeleen otettuaan hän potkaisi pallon salamannopeasti Cibalian verkkoon. Cibalian maalivahti jämähti täysin hämmentyneenä paikoilleen prosessoimaan tapahtunutta.

Tomislav Mrkonjic tasoittaa pelin hävyttömällä pilkulla:

https://twitter.com/Nicholas_llanos/status/1323338242373144578

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.