Klassikkovideo: Aivan sikamainen rankkari Kroatian 2. liigassa – Tomislav Mrkonjic yllätti veskarin täydellisesti 95. minuutilla

Tomislac Mrkonjic Croatia Zmijavci / Pallomeri.net

Croatia Zmijavcin Tomislav Mrkonjic saattoi hyvinkin luoda jotain, mitä tullaan kopioimaan ympäri maailman ammuttuaan hyvin härskin pilkun.

Kroatian kakkosliigassa nähtiin kerrassaan jäätävä huipennus viime vuoden loppupuolella, kun Croatia Zmijavci kohtasi Cibalian.

Vierasjoukkue Cibalia johti peliä aivan viime hetkille asti maalein 1-0, kunnes Croatialle tuomittiin rankkari. Oli menossa pelin 95. minuutti ja pilkulle asteli Tomislav Mrkonjic.

Mainos alkaa

Hän keksi tempun, joka vaati täydellisen toteutuksen onnistuakseen. Mrkonjicin tavoitteena oli saada maalivahti tuudittautumaan siihen uskoon, ettei Mrkonjic olisi vielä valmis ampumaan pilkkuaan.

Hän sitoi ensin kengännauhojaan. Sitten hän asetteli säärisuojiaan. Sen jälkeen hän korjasi pallon asentoa hieman. Sitten hän näytti lähtevän perääntymään valmistautuakseen vetoon ja tuomari puhalsi tämän johdosta pilliinsä.

Mrkonjicin hetki koitti ja hän tiesi tasan tarkkaan mitä oli tekemässä. Yhden taka-askeleen otettuaan hän potkaisi pallon salamannopeasti Cibalian verkkoon. Cibalian maalivahti jämähti täysin hämmentyneenä paikoilleen prosessoimaan tapahtunutta.

Mrkonjicin temppu onnistui täydellisesti ja peli päättyi lukemiin 1-1. Onkin mielenkiintoista nähdä, että tuleeko tästä temppu jota kopioidaan tsekkilegenda Antonin Panenkan EM-finaalissa ampuman rankkarin tavoin.

Tomislav Mrkonjic tasoittaa pelin hävyttömällä pilkulla: