Klassikkovideo: Romanian pelaaja esitteli maailman hirveimmän läpiajon viime keväänä

Klassikkovideo: Romanian pelaaja esitteli maailman hirveimmän läpiajon viime keväänä

Romanian hyökkääjä Tamas Reszegh esitteli viime kevään 1-divisioonan MM-kisoissa yhden kaikkien aikojen aivopierun, joita urheiluareenoilla on nähty.

Viroa vastaan pelattu kamppailu oli kolmannessa erässä jännittävässä 0-0-tilanteessa, kun Reszegh pääsi virolaispuolustaja Ed Slessarevskin virheen seurauksena nokikkain maalivahti Villem-Henrik Koitmaan kanssa.

Reszeghin ratkaisu oli kuitenkin täysin absurdi, sillä mies kääntyi ja päätti syöttää taaksepäin. Tämä passi oli kuitenkin täysin osoitteeton ja Viro pääsi karkaamaan vastahyökkäykseen, joka ei Reszeghin onneksi tuonut tulosta.

Lopulta selvänä ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Viro kuitenkin onnistui voittomaalin teossa, kun Riho Embrich osui ajassa 59:07.

Nyt käynnissä olevissa MM-kisoissa päästiin kokemaan hieman samanlainen aivopieru, kun Iso-Britannian Ben Davies syötti läpiajotilanteessa taaksepäin – niin ikään täysin osoitteettomasti.

Daviesin onneksi tämä tunarointi ei lopulta muodostunut ratkaisevaksi, sillä Iso-Britannia voitti Ranskan jatkoajan jälkeen ja pelaa sen myötä myös ensi vuonna MM-kisojen A-sarjassa.

Romanian pelaajalta karmea läpiajosuoritus:

Video alkaa Reszeghin läpiajotilanteesta, mutta halutessasi voit myös kelata sen alkuun ja katsella matsin alusta asti.

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut