Klassikkovideo: Rankkareissa ei ratkaisua 14 kierrokseen – sitten vuoroon tuli “puukäsipakki”

Marek Malik nhl kaikkien aikojen komeimmat rankkarit | Pallomeri.net

Tshekkiläinen puolustaja Marek Malik tunnettiin NHL:ssä erittäin varmana puolustajana. Mieheltä ei löytynyt pehmeitä käsiä, mutta omassa päässä mies oli varma.

Kaudella 2005-2006 Marek Malik nousi kuitenkin kiekkoyleisön huulille uskomattomalla tempulla. New York Rangersissa pelannut Malik ei ollut onnistunut tekemään maalia koko kauden aikana ennen ottelua Capitalsia vastaan.

Ottelu eteni rangaistuslaukauskilpailuun, joka kesti huimat 15 kierrosta. Kun kierros numero 14 oli vedetty oltiin edelleen tasatilanteessa ja Rangers päätti käyttää Malikia seuraavana laukojana, sillä muut “hyvät vaihtoehdot” olivat jo omat laukauksensa suorittaneet.

“Puukätinen” pakki lähtikin laukomaan rankkaria mielessään voitto, sillä juuri ennen Malikia Capitalsin Matt Bradley oli epäonnistunut omassa yrityksessään. Ja mitä Malik tekikään?

Romuluinen puolustaja päätti viimeistellä kauden ensimmäisen osumansa rangaistuslaukauskilpailussa huimalla veivillä jalkojen välistä ja kiekko maalin kattoon ohi Olaf Kölzigin.

Aivan käsittämätön ratkaisu ja päälle vielä huikeat tuuletukset!

Tämä osuma jäi muuten Malikin NHL-uran ainoaksi rankkarimaaliksi.