Klassikkovideo: Mikhail Youzhny kiivastui ja takoi oman päänsä verille

Mikhail Youzhny - pallomeri.net

Tämän vuoden Miamin ATP-turnaus on kovaa vauhtia käynnissä ja mukana oli – kuten myös 10 vuotta sitten – venäläinen Mikhail Youzhny.

Tämän vuoden turnaus päättyi 35-vuotiaan venäläisen osalta kolmannella kierroksella, kun Yhdysvaltain John Isner oli parempi suoraan erin 2-0.

Vuonna 2008 Youzhny oli niin ikään mukana Miamin kisassa ja tuolloin mieheltä nähtiin ehkäpä hänen tapauksessaan jopa se ikimuistoisin tempaus.

Mainos alkaa

Kolmannen kierroksen ottelu oli kolmannessa erässä Nicolás Almagron hyväksi 5-4 espanjalaisen syöttäessä, mutta Youzhny onnistui hankkimaan itselleen murtopallon. Pitkä palloralli päättyi kuitenkin venäläisen epäonnistumiseen ja hän kiivastui tästä niin pahasti, että alkoi takoa itseään mailalla päähän sillä seurauksella, että hän sai vertavuotavan vekin otsaansa.

Venäläisen naamaa paikkailtiin hetken, ja palattuaan kentälle hän myös käänsi ottelun nimiinsä. Neljännellä kierroksella Janko Tipsarevic oli kuitenkin liian kova pala.

Tunauksen voitti lopulta Youzhnyn maanmies, Nikolay Davidenko, joka kaatoi finaalissa jälleen tulevana maanantaina takaisin maailmanlistan ykköseksi nousevan, Espanjan Rafael Nadalin.

Youzhnyn ammattilaisura alkoi jo vuonna 1999 ja tällä hetkellä (28.3.2017) hän löytyy ATP-listan sijalta 102. Miehen ATP World Tour -pelaajaprofiiliin pääset tutustumaan TÄSTÄ.

Mikhail Youzhny antaa itselleen vähän rajumpaa palautetta:

Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ (YouTube).