Klassikkovideo: Jose Mourinho & legendaariset pannut KHL-matsissa

Jose Mourinho KHL pavel datsyuk - pallomeri.net

Jose Mourinho on mies, joka osaa viihdyttää – tavalla tai toisella. Sen verran merkityksellisen tapahtuman vuosipäivää eilen vietettiin, että tokihan se nyt on klassikkojutun paikka.

Tällä hetkellä Mourinho valmentaa Tottenhamia, mutta tasan vuosi sitten mies oli vailla työpaikkaa saatuaan joulukuussa potkut Manchester Unitedista.

Lomailevalla portugalilaisluotsilla oli tuolloin aikaa vierailla myös Avangard Omskin ja SKA Pietarin välisessä KHL-matsissa, jossa hän sai kunnian pudottaa seremoniallisen aloituskiekon.

Mainos alkaa

Itse kiekon pudottaminen sujui hienosti, mutta kun Mourinho oli kääntymässä pois, muisti hän jättäneensä pelurit kättelemättä – ja tämä olikin sitten suuri virhe.

Äkkinäisen liikkeen seurauksena punainen matto petti jäällä alta ja Jose-setä heitti venäläisyleisön viihteeksi komeat lipat. Mies nostettiin takaisin tolpilleen aloituksessa mukana olleen Pavel Datsyukin toimesta.

Hieman tuoreempaa Mourinhoa: Video: Jose Mourinholta koomista vouhottamista – täysi tunneskaala läpi sekunneissa (3.2.2020)

Jose Mourinho vieraili KHL-pelissä ikimuistoisella tavalla:

(KHL julkaisi alla olevan videon ensin omalla, virallisella Twitter-tilillään, mutta sattuneesta syystä se poistettiin melko pikaisesti. Meidän iloksemme internet ei kuitenkaan ikinä unohda.)

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.


Pelaajat: