Klassikkovideo: Brad Marchand sortui härskiin kuumennusyritykseen – pusutteli Leo Komarovia

Klassikkovideo: Brad Marchand sortui härskiin kuumennusyritykseen – pusutteli Leo Komarovia

Boston Bruins Brad Marchand teki todella erikoisen teon viime vuoden pudotuspelien avauspelissä, kun mies pusutteli Toronto-hyökkääjä Leo Komarovia.

Viime keväänä pelatusta Bostonin ja Toronton välisestä ottelusarjasta ei tapahtumia puuttunut, sillä jo ensimmäisessä kamppailussa nähtiin niin maaleja kuin erikoisiakin tilanteita. Ylivoimaisesti kummallisin tilanne nähtiin ottelun avauserässä, kun toisilleen jo entuudestaan tutut Marchand ja Komarov olivat erittäin läheisissä tunnelmissa.

Marchand vei ärsyttämisen niin pitkälle, että Boston-hyökkääjä lähti pusuttelemaan suomalaista kaulalle. Edes tämä ei saanut Komarovia hermostumaan, vaan mies piti jäätävällä tavalla hermonsa kurissa.

- Sanoin hänelle, että minulla on vaimo ja lapsi kotona, joten en voi nyt ruveta mihinkään hommiin. Ei se häirinnyt. Tavallaan tykkäsin siitä, Komarov kuittasi Ilta-Sanomien mukaan.

Boston ja Toronto kohtaavat myös tämän vuoden pudotuspeleissä, mutta Marchandin harmiksi rakas taistelutoveri Komarovia ei kaukalossa nähdä, sillä suomalaishyökkääjä on pelannut tämän kauden New York Islandersin riveissä.

Brad Marchand pusutteli Leo Komarovia

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!

Tsekkaa myös:

NHL-pudotuspelit 2018 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut

NHL-pudotuspelit 2018 – ennakkopaketti pari parilta

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut