Klassikkovideo: Pallopoika sai Venus Williamsin syötön suoraan säkeille

Klassikkovideo: Pallopoika sai Venus Williamsin syötön suoraan säkeille

Eräs pallopoika muistanee vuoden 2017 US Openin varsin hyvin, sillä tuossa turnauksessa hän ”pääsi” otsikoihin ympäri maailmaa hieman erikoisemmasta syystä.

Venus Williams ja Maria Sakkari olivat pelaamassa kolmannen kierroksen otteluaan, kun viattoman pallopojan iltapuhteeseen tuli kivulias käänne.

Williamsin kova syöttö karkasi huomattavan paljon leveäksi sekä pitkäksi, ja pallo suuntautui suoraan kohti takaseinän edessä seisovaa nuorta miestä.

Pallopojan onnistui kuitenkinr reagoida lähestyvään palloon, niin että hän oli jopa koppaamassa pelivälinettä, mutta epäonnistui tässä ja keltainen yllätys lävähtikin suoraan hänen sukukalleuksilleen.

Pojan ilme kertonee kaiken tarvittavan jälkifiiliksistä.

Williams voitti ottelun lukemin 6-3, 6-4 ja eteni turnauksessa lopulta semifinaaliin saakka.

Tämän vuoden US Open käynnistyi maanantaina ja Williams aloitti oman taipaleensa murskaamalla Kiinan Saisai Zhengin tylysti 6-1, 6-0.

Tsekkaa myös: US Open 2019: Turnauksen kaavio, aikataulut & televisiointi

Pallopoika ottaa Venus Williamsin syötön vastaan:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ (Instagram).

Viime vuonnahan Venuksen Serena-sisko pelasi finaalissa, mutta joutui taipumaan lopulta Naomi Osakalle. Finaali muistetaan lähinnä siitä, että Williams kiukutteli tuomarille, ja jopa palkintojenjaosta tuli lopulta melkoinen farssi, kun jenkkiyleisö buuasi täysin viattomalle Osakalle.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut