Klassikkovideo: Haastattelija kysyy satunnaiselta ohikulkijalta Liverpoolin vuoden 1967 ottelusta – vastaus on melko uskomaton

Klassikkovideo: Haastattelija kysyy satunnaiselta ohikulkijalta Liverpoolin vuoden 1967 ottelusta – vastaus on melko uskomaton

Liverpoolin entinen maalivahti Tommy Lawrence, joka tunnettiin myös lempinimellä ”Lentävä sika”, menehtyi viime vuoden tammikuussa 77-vuotiaana.

Skottimaalivahti edusti Liverpoolia menestyksekkäästi 1950- ja 60-luvuilla. Vuosikymmenien jälkeen, vuonna 2015 hän nousi jälleen otsikoihin hieman erikoista kautta.

BBC:n toimittaja oli kadulla tekemässä juttua tulevaa Merseysiden derbyä – eli Liverpool-Everton-ottelua –  varten, ja hän kysyi satunnaiselta ohikulkijalta muistaako tämä vuoden 1967 FA Cupin viidennen kierroksen ottelun kyseisten seurojen välillä.

– Kyllä, muistan sen oikein hyvin, sillä pelasin siinä. Olin Liverpoolin maalivahti, kuuluu sympaattisen vanhuksen vastaus.

Toimittaja kysyy tämän jälkeen miehen nimeä ja paljastuu, että hän on Tommy Lawrence, joka todella seisoi tolppien välissä kyseisessä ottelussa.

Kaiken kaikkiaan skottimaalivahti edusti Liverpoolia peräti 14 kauden ajan.

Tänään pelattavassa Mestarien liigan finaalissa Liverpool kohtaa Tottenhamin. Matsi alkaa kello 22:00.

Tästä lisäfiilistelyä:

Klassikkovideo: Liverpool & kaikkien aikojen nousu UCL-finaalissa 2005

Klassikkovideo: Zinedine Zidanen maaginen osuma UCL-finaalissa 2002

Tommy Lawrence muistaa Liverpoolin ottelun vuodelta 1967 varsin hyvin:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ (YouTube).

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut