Klassikkovideo: Nick Kyrgios syötti ässän alakautta Miami Openissa

Nick Kyrgios ässä alakautta

Australialainen Nick Kyrgios on tullut tunnetuksi hyvin erikoisesta luonteestaan. Tästä maistiainen saatiin jo käynnissä olevan Wimbledonin 1. kierroksella.

Hän pelasi avauskierroksen ottelunsa maanmiestään Jordan Thompsonia vastaan, ja ottelu oli niin kyrgiosmainen kuin olla ja voi. Mies raivosi matsin aikana rajatuomarille, suoritti pelillisiä ihmelyöntejään ja löi neljännen erän täysin lekkeriksi häviten sen 0-6.

Viidennen erän Kyrgios kuitenkin kuittasi nimiinsä tylysti 6-1 ja eteni toiselle kierrokselle, jossa vastaan asettuu Rafael Nadal.

Mainos alkaa:

Ässä alakautta Miamissa

Maaliskuussa pelatussa Miami Openissa Kyrgios kohtasi kolmannella kierroksella Dusan Lajovicin – ja ottelu menikin aussipelurille helposti suoraan erin 2-0.

Matsin ehkäpä puhuttavimpia tilanteita olivat Kyrgiosin syötöt. Mies on tunnettu kaiken muun lisäksi myös erinomaisesta syöttötyöskentelystään, mutta häneltä nähdään aika-ajoin yllättäviä alakautta syöttöjä.

Näitä nähtiin myös Lajovicia vastaan kaksi kappaletta. Ensimmäinen päätyi “ässäksi” ja toiseen Lajovic ehti, mutta Kyrgios korjasi seuraavalla lyönnillä pisteen omaan pussiinsa.

Kiellettyähän alakautta syöttäminen ei ole, mutta mielipiteitä sen mielekkyys ja urheiluhenkisyys jakaa silti rajusti – kuten tekee myös koko Kyrgiosin persoona.

Nadal puolestaan on tunnettu siitä, että hän palauttaa syöttöjä välillä todella kaukanakin takarajasta, joten ehkäpä tässä olisi Kyrgiosin ratkaiseva ase, kun herrat kohtaavat torstai-iltana Wimbledonissa?

Tuskinpa vain.

Nick Kyrgios syötteli alakautta:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Tennis TV:n Twitter-tilillä.

Tsekkaa myös:

Video: Nick Kyrgios kilahti täysin Rooman ATP-kisassa – kiroili, heitti tuolin kentälle ja päätti lähteä menemään


Pelaajat: