Klassikkovideo: Neymar kikkaili näyttävästi – tuomari käski lopettamaan ja antoi lopulta keltaisen kortin

Neymar kikkaili keltaisen kortin - pallomeri.net

PSG:n supertähti Neymar joutui viime helmikuussa Ranskan liigan ottelussa Montpellieriä vastaan silmätikuksi, kun erotuomari koki brassipelurin kikkailun epäkunnioittavaksi.

Ottelu oli PSG:n kannalta melko helpon sorttinen, sillä joukkue meni johtoon jo kahdeksannella minuutilla ja 17. minuutilla Montpellier joutui alivoimalle ulosajon myötä.

Kun kentällä on tilaa, pääsevät Neymarin kaltaiset taitoniekat esiin. Brassitaituri selvästi nautti pelaamisesta ja häneltä nähtiin komeita harhautuksia ja pallon kanssa leikittelyä.

38. minuutilla tapahtui kuitenkin jotain perin kummallista. Neymar yritti vipata palloa kantapäillään vastustajan pään yli, mutta epäonnistui ja tilanteesta tuli rajaheitto. Tämän jälkeen erotuomari tuli sanomaan Neymarille, että hänen kikkailunsa on epäkunnioittavaa ja hänen pitäisi lopettaa se.

Neymarin ja tuomari kiistelivät asiasta melko kitkerään sävyyn ja lopulta Neymarille nousi keltainen kortti.

Ottelun ensimmäisen puoliajan päätyttyä Neymarilla oli asiaa tuomaristolle sekä heidän pakeillaan olleelle joukkuetoveri Marco Verrattille ennen kuin hän meni koppiin.

– Minä pelaan jalkapalloa ja hän antaa minulle keltaisen kortin? Sano hänelle, ettei hän voi tehdä niin, Neymar vetosi Verrattiin.

PSG voitti ottelun murskalukemin 5-0. Alla olevilla videoilla niin Neymarin kikka, jonka jälkeen tuomarille riitti, kuin myös pukukoppikäytävän keskustelu.

Tuomari käskee lopettamaan kikkailun, Neymar sanoo vastaan ja saa kortin:

Neymarin ”palautekeskustelu” tuomarin kanssa koppikäytävällä:

Katso myös: Video: SaiPan Tero Lehterä avautui pressissä – ”Vi****aa niin sa*****sti!”


Pelaajat:
Joukkueet: