Klassikkovideo: Mika Nurmela & kaikkien aikojen otteluennakko

Mika Nurmela otteluennakko Mikko Innanen - Pallomeri.net

Mika Nurmela latasi vuonna 2009 suorassa tv-lähetyksessä sen luokan otteluennakon, että tuskin kukaan oli osannut odottaa moista.

Jalkapallolegenda Nurmela lensi lokakuussa 2009 tv-kommentaattoriksi Hampuriin, missä Suomi pelasi silloisten MM-karsintojen päätösmatsinsa Saksaa vastaan.

Nurmela pelasi tuohon aikaan AC Oulussa, joka oli juuri noussut Ykkösestä Veikkausliigaan. Edellisen päivän ja yön nousujuhlat olivat  ilmeisesti ”hieman” venähtäneet, sillä Nurmela oli tv-lähetyksessä mukana melko pehmoisen oloisilla fiiliksillä.

Hetki ennen ottelua selostaja Mikko Innanen jauhoi rutiininomaista ennakkospekulointia Saksa-Suomi-pelistä, mutta Nurmelan kommentit eivät olleetkaan ihan sitä perinteisintä sorttia.

Mainos alkaa

– Mika Nurmela, onhan Suomella tänään kaikki saumat vaikka voittoon? kysyi Innanen.

– Noo, periaatteessa ei oo. Mutta tottakai me toivotaan sitä. En minä näe perusteita sille, että miksi me voitettais, kommentoi Nurmela.

Ottelu päättyi numeroin 1-1. Saksa tasoitti lopussa. Nurmelahan oli siis täysin oikeassa, ettei voittoa tule. Klassikkoainesta on myös Pasi Rautiaisen repeäminen ja kommentit, kun lähetys palaa studioon.

Mika Nurmela & The Otteluennakko:

Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ (YouTube).

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.

Kaikkihan me tiedämme, että nykyisin Huuhkajille ei enää naureskella, sillä joukkue selvitti suvereenisti tiensä EM-kisoihin. Tsekkaa myös: EURO 2021 otteluohjelma on nyt julkaistu!