Klassikkovideo: Mika Nurmela & kaikkien aikojen otteluennakko

Klassikkovideo: Mika Nurmela & kaikkien aikojen otteluennakko

Mika Nurmela latasi vuonna 2009 suorassa tv-lähetyksessä sen luokan otteluennakon, että tuskin kukaan oli osannut odottaa moista.

Jalkapallolegenda Nurmela lensi lokakuussa 2009 tv-kommentaattoriksi Hampuriin, missä Suomi pelasi silloisten MM-karsintojen päätösmatsinsa Saksaa vastaan.

Nurmela pelasi tuohon aikaan AC Oulussa, joka oli juuri noussut Ykkösestä Veikkausliigaan. Edellisen päivän ja yön nousujuhlat olivat  ilmeisesti ”hieman” venähtäneet, sillä Nurmela oli tv-lähetyksessä mukana melko pehmoisen oloisilla fiiliksillä.

Hetki ennen ottelua selostaja Mikko Innanen jauhoi rutiininomaista ennakkospekulointia Saksa-Suomi-pelistä, mutta Nurmelan kommentit eivät olleetkaan ihan sitä perinteisintä sorttia.

– Mika Nurmela, onhan Suomella tänään kaikki saumat vaikka voittoon? kysyi Innanen.

– Noo, periaatteessa ei oo. Mutta tottakai me toivotaan sitä. En minä näe perusteita sille, että miksi me voitettais, kommentoi Nurmela.

Ottelu päättyi numeroin 1-1. Saksa tasoitti lopussa. Nurmelahan oli siis täysin oikeassa, ettei voittoa tule. Klassikkoainesta on myös Pasi Rautiaisen repeäminen ja kommentit, kun lähetys palaa studioon.

Suomen Huuhkajat aloittaa tänään EM-karsintaurakkansa Italiaa vastaan. Udinessa pelattava matsi käynnistyy klo 21:45!

Mika Nurmela & The Otteluennakko:

Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ (YouTube).

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.

Lue myös: Football Manager 2009:n ”ihmelapset” – missä he ovat nyt?

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut