Kisaturistin vihjeet sunnuntaille

Sunnuntain ratoksi betsaillaan hieman Italian ja Espanjan futista sekä NHL:ää.

As Roma (-1,5) – Parma  1  1,79 (Unibet)

Roma on sarjakakkosena, seitsemän pistettä kärkipaikkaa pitävää Juventusta perässä. Roman meno ei tosin viime aikoina ole ollut ihan alkukauden veroista, kun tasapelejä on mestaruustaistoa silmällä pitäen tullut aivan liikaa. Voittoja on pakko alkaa tulemaan, jos mestaruus vielä Roman poikia kiinnostaa.

Mainos alkaa

Tässä kohteessa en varsinaisesti pelaa Romaa, vaan pelaan ennemminkin Parmaa vastaan. Parma on sarjajumbo. Kasassa 22 ottelusta on vain 9 pistettä. Matkaa säilymisrajaan on kertynyt jo 12 pistettä ja viisi edellistä ottelua on tullut turpaan.

 

Edellisellä kierroksella Roma löi vieraissa Cagliarin vakuuttavan esityksen jälkeen jopa ilman avainpelaajiaan De Rossia ja Gervinhoa. Kumpaakin odotetaan tänään takaisin kokoonpanoon ja heidän johdollaan uskon Roman ottavan helpon päänahan surkeasta vierasjoukkueesta.

Celta Vigo – Atletico Madrid  2  2,15 (Bet365)

Celta Vigo on La Ligan keskikastia, sijoitus tällä hetkellä kymmenes. Pelit ovat menneet ihan ookoosti, mutta nyt vastaan asettuu hieman liian kova luu, sarjakolmonen Atletico. Atletico voitti siis viime kierroksella itsensä Real Madridin täysin dominoivan peliesityksen jälkeen 4-0 ja on enää muutaman pisteen päässä sarjan piikkipaikasta. Vierasjoukkueelle tarjotaan yllättävän kovaa kerroint, johon en voi olla viime viikonlopun suorituksen jälkeen tarttumatta.

San Jose – Tampa Bay  yli 5,5 maalia  1,88 (Nordicbet)

NHL:ssä esiin nousee todella overilta haiskahtava kohde San Jose – Tampa Bay. Kumpikin joukkue elää hyökkäyksensä onnistumisten kautta ja näin peleistä muodostuu useammin maalintekokilpailuja kuin puolustustaisteluita. Tampa on koko NHL:n eniten maaleja tehnyt joukkue San Josen ollessa tässä tilastosssa ylemmässä keskikastissa. Kumpikin joukkue on pelannut myös 4/5 edellistä otteluaan overiksi.

Pelionnea!

-Kisaturisti