Kisaturistin perjantain vihjeet!

Tässä kun olen sulatellut eilistä TsSKA – Jokerit ottelua ja miettinyt, kuinka paljon Korruptio Hoki Liigan tuomaristo maksoi minulle eilen, en voi kuin käpertyä sikiöasentoon ja puuskutella raskaasti. Näitä sattuu siis paremmissakin piireissä, joten annetaan tämän nyt toistaiseksi olla. Tänään kuitenkin perjantai 13, joten kaikki osuu. Tässä teille päivän paras kohde.

Tänään meikäläinen ei sormellakaan koske kyseiseen liigaan vaan siirryn suoraan kendon parista nahkapallon potkimiseen. Meikäläisen silmä ei löydä mitään syytä nimittäin kertoimelle, jonka AZ Alkmaar saa tänään Vitessen vieraana. Vierailijat taistelevat nimittäin sijoituksista kolmen pahaan joukossa, eivätkä varmastikkaan halua päästää Vitesseä mukaan näihin kahinoihin.

Alkmaar on vieläpä näiden joukkueiden välisissä kohtaamisissa ollut vahvempi viimeisinä kertoina, joten miksipä tämä tahti ei saisi jatkoa. Varmistelen kohdetta hiukan ja pelaan tähän ”tasapeli ei vetoa” – tyylisen kohteen. Tällekkin kohteelle saa aivan loistavan 4,00 kertoimen, joten tämä pelimanni iskee siihen kiinni kuin hullu puuroon.

Mainos alkaa:

Lisää vihjeitä Twitterin puoella. Ota meikä seurantaan siis sielläkin!

Kisaturisti