Kisaturistin pelipäivä: soihtu paloi marssilla – Huuhkajat-peli putkassa!

Kisaturistin pelipäivä | Pallomeri.net
Kisaturistin pelipäivä | Pallomeri.net

Pelipäivä.. Eli pääpäivä. Eilistä oli odotettu aina siitä hetkestä, kun laskeuduin kotiin Belfastin reissusta. Kuitenkin suomalainen systeemi, mikä sotii jalkapallokulttuuria ja hyvää meininkiä vastaan käänsi päivän tappiotakin isommaksi pettymykseksi.

Jo perinteeksi muodostunut kannattajien marssi Narinkkatorilta Stadikalle oli kerännyt jälleen mukavasti osallistujia. Äänihuuletkin oli saatu auki jo aiemmin pelatussa nuorten pelissä Ruotsia vastaan. Loppu olikin taas tuttua Kisaturisti laatua, sillä kaikki ei mennyt ihan lapaan taaskaan.

Soihtu lähti hienon fiiliksen myötä palamaan marssilla, mikä lopulta tarkoitti vain yhtä asiaa. Kisaturisti muuttui tosifanista Karhuryhmän asiakkaaksi kuin pahainen terroristi. Matsi Kisahallin putkassa ja 16 päiväsakkoa takataskussa. Olipahan ilta.

Länsinaapurissamme jalkapallo on aivan eri tasolla niin katsomossa kuin kentälläkin. Olipa miten tahansa, tämä oli taas hieno osoitus siitä, että älä vahingossakaan tuo tunnelmaa matseihin tai vanno lutuurin nimeen.

Pue mielummin tuulipuku päälle ja katso peli kotisohvalta, koska näin et häiritse niitä, jotka haluavat nauttia jalkapallosta ilman laulavia ja kannustavia faneja. 10€ hätäsoihtu maksoi nimittäin muutamat sataset enemmän kuin oli ajateltu. Mitäs tähän voisi muuta sanoa kuin.. Ja näin.

Tv. Kisaturisti | aina #pelipaikoilla