Kisaturistin ennakoimana TsSKA – Jokerit ottelupari!

Jokerit eteni ensimmäisestä haasteestaan kevään Gagarin Cup Playoffseissa jatkoon tyylikkäästi otteluvoitoin 4-1, joka oli myös meikäläisen ennakoima tulos sen sarjan ennakossa. Nyt vastaan asettuu kuitenkin täysin eri kaliiperin joukkue, kun Moskovan TsSKA ottaa mittaa Jokereista.

Joukkueet kohtasivat toisensa kahdesti kuluneen kauden aikana. Molemmat joukkueet voittivat kertaalleen ja ottelut olivat hyvin vähämaalisia. Playoffit ovat kuitenkin taas aivan eri juttu ja ottelut ratkeavat pieniin asioihin. Toisin kuin Minsk, on TsSKA hyvin liikkuva ja vahvasti hyökkäävä joukkue. Materiaali on laaja ja vaikka joukkueesta löytyy esimerkiksi herra nimeltä Aleksander Radulov ei Moskovalaisten tykistö lopu siihen.

TsSKA ei turhaan löytynyt runkosarjan jälkeen sijalta yksi, kun katsoo joukkueen tilastoja. 207 tehtyä maalia ja 98 päästettyä maalia kertovat olennaisesti tarinaa joukkueesta, jonka koneistosta ei paljoa heikkoja kohtia löydy. Mikäli Jokerit mielii sarjasta jatkoon on pelin oltava illasta toiseen parasta mahdollista. Henrik Karlsson Helsinkiläisten maalin suulla on avain asemassa, mutta puolustamalla tästä sarjasta tulee tuskallisen pitkä. Myös hyökkäyksen täytyy siis olla tehokasta ja tuloksia on tultava.

Mainos alkaa:

Katson ehkä hieman punakeltaisten lasien läpi tätä ottelusarjaa, mutta annan Jokereille mahdollisuuden. Helsinkiläiset jatkavat ottelusarjasta jatkoon otteluvoiton 2-4, joka tarjoaa kerrointa 7,15. Tänään alkavan sarjan ensimmäiseen otteluun en lähde pelaamaan mitään. Molemmat joukkueet todella latautuneita, joten ottelu saattaa lähteä aivan mihin suuntaan tahansa.

Kisaturisti