Kisaturisti metsästää kassleria yön NHL-kierrokselta!

Kisaturistin urakka on tähän asti ollut melkoista vuoristorataa, sillä alku oli täysin paska, jonka jälkeen YT-neuvotteluiden kautta aikaisempi kisaturisti sai lähteä ja tilalle tuli uusi höyryjunamaisesti peliä rakentava epeli. Uusi tuleminen on ollut rautainen, sillä tyylikkäällä ryminällä Kisaturisti on iskenyt jo Twitterinkin sekaisin.

Yön NHL-kierros tarjoaa kuuden ottelun verran herkkua ja tarjolla on kohteet, jotka osuvat yhtä varmalla todennäköisyydellä kuin Elomon vasen suora Turun sunnuntaiaamussa.

Koska olemme nyt ja aina #pelipaikoilla, otetaan samalla äkkilähtö kohti Carolinan PNC Arenaa, jossa Hurricanes saa vieraakseen loistavaa kautta pelaavan New York Islandersin. Mikäli ennakoita uskoo aloittaa isäntien maalilla Anton Khudobin ja mitä ilmeisimmin vierailijoiden maalinsuulle luistelee tänään Jaroslav Halak. Vaikka Hurricanesin kotiottelut ovat tällä kaudella olleet hyvin vähämaalisia, uskotaan tänään urheilun nimissä maaleihin. Lapulta löytyy siis yli 5,5 maalia, joka antaa kerrointa 2,08.

Mainos alkaa

Toinen kohde lapulle haetaan Pittsburghista, jossa pingviinit saavat vieraakseen Aleksander Ovechkinin kipparoiman Washington Capitalsin. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kahdesti, joista molemmat ottelut ovat päättyneet Washingtonin voittoon maalierolla 7-0. Ajattelin ensimmäiseksi pelaavani kohteeseen overia ensimmäisen tavoin, mutta päädyin lopulta pelaamaan vieraiden yli 2,5 maalia kertoimella 1,99. Vieraiden voittoakaan en uskalla pelata ja isäntiin ei riitä usko, joten tämä lienee juurikin oikea kohdevalinta

Eikä kahta ilman kolmatta. Luotamme Pekka Rinteeseen ja NHL:n kuumimpaan joukkueeseen, Nashville Predatorsiin, joka on voittanut kauden 28 kotiottelustaan peräti 24. Tänään vastaan asettuu sijalta kahdeksan löytyvä San Jose Sharks, joka on viimeisestä viidestä ottelusta on voittanut vain yhden. Suomalaisten maalivahtien kaksintaistelua ei ilmeisesti tänään nähdä, koska ennakkotietojen mukaan Sharks maalille luistelee Alex Stalock. Me painamme Predatorsia lapulle varmistellen moneyline -kohteena, jolle irtoaa mukava kerroin 1,60. Koko triplalle kerrointa saadaan 6,62.

Kotisohvalla, areenoilla tai stadioneilla. Kisaturisti on aina #pelipaikoilla. Ole sinäkin!

Muista seurata meikää Twitterissä, niin pysyt hereillä! @Kisaturisti