Kisaturisti: Lontoossa taistellaan tänään tosissaan jatkopaikasta!

Die Meister’, Die Besten, Les Grandes Équipes, The Champions! Just näin, koska tänään mennään taas varttia vajaa kymmenen, kun jatkopaikoista taistellaan Lontoossa ja Münchenissa. Mielestäni Bayernin ottelu on aivan liian selkeä, joten paneudutaan betsien osalta Chelsean ja Pariisilaisten kohtaamiseen.

Kaksi viikkoa sitten aloitettiin tämä kiihkeä ottelupari, jossa vastakkain ovat Jose Mourinhon Chelsea ja Zlatan Ibrahimovicin PSG. Ensimmäinen ottelu eteni Pariisilaisten johdolla, mutta silti jotenkin Josen taktiikka piti kutinsa ja The Blues saalisti tärkeä 1-1 vierastasurin. Tänään pelataan kuitenkin Lontoossa ja asetelmat on aivan uudet edelliseen kohtaamiseen nähden. Mikäli PSG avaa ottelun maalihanat, syntyy meille varsinainen show tähän keskiviikkoiltaan.

Vaikka PSG:n hyökkäyskalusto onkin mallia helvetin kova, ei Stamford Bridge ole kuitenkaan se paras paikka alkaa vierasmaalia metsastämään. Chelsea on nimittäin kuluneen kauden aikana pelannut 21 kotiottelua, joista 13 se on onnistunut pitämään kuparisen ehjänä. Mielestäni selkein kohde tähän otteluun on alle 2,5 maalia, joka tarjoaa kerrointa 1,69.

Mainos alkaa:

Tämän kautta siis voitolla yöhön. Seuraa meikää Twitterissä niin pysyt #pelipaikoilla!

Kisaturisti