Kisaturisti: Lauantain ehdoton herkkupala löytynyt!

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä noudatti eilen meikän ohjeita ja antoi omalle pirkolleen hetken aikaa. Nyt kuitenkin takaisin sorvin ääreen ja kohteiden pariin. Ranskan pääsarjassa on viime aikoina nimittäin dominoinut aivan uusi joukkue. Dominointi jatkuu tänäänkin ja me olemme siihen valmiita.

Kyllä juurikin näin, nimittäin Caen on aivan käsittämättömän kovassa iskussa Ligue 1:n puolella tällä hetkellä. Syytä miksi alkukaudesta sarjan pohjamudissa rämpinyt joukkue on nostanut itsensä taistoon viimeisistä paikoista eurokentillä ei meikäläinen voi kun arvailla. Oli syy sitten aromipesässä haudutettu aamupuuro taikka manageri Patrice Garanden nahkainen ruoska on yksi asia selvääkin selvempi. Caen on tällä hetkellä kuumempi kuin Sara Sieppi moottoripyörän selässä.

Tänään Stade Michel-d’Ornanon nurmelle vieraaksi saapuu Bordeaux, joka ei myöskään ole pelannut huonosti viimeisissä otteluissa. Valitettavasti sinipaitojen maalinteko etenkin vieraissa on ollu kovin vaisua. Kun taas katsotaan maalimääriä, mitä Caen on paukuttanut kotikentällä viimeaikoina uskotaan jatkumoon. Caen hoitaa tänään ja kerrointa kohteelle saadaan mukavat 2,65.

Kannattaa ottaa meikä seurantaan myös Twitterissä. Lisää vihjeitä päivän mittaan siellä ja kilpailuja tasaisin väliajoin!

Kisaturisti