Kisaturisti: Lauantain betsit valittu!

Newcastle-Arsenal

Arsenal on ollut viime aikoina ehkä jopa Valioliigan paras joukkue. Loistovireessä oleva Gunners on voittanut 12 viimeisestä 13 ottelustaan brittikentillä, voittaen tämän jakson aikana muun muassa Manchesterin huippujoukkueet Unitedin ja Cityn. Myös tiistain Mestarien Liiga- ottelussa joukkue oli äärimmäisen vakuuttava Monacoa vastaan, vaikka kolmen maalin takaa-ajoasema osoittautuikin liian suureksi haasteeksi.

Tänään Arsenal kohtaa Newcastlen, joka majailee Valioliigassa turvallisesti sarjan keskivaiheilla. Siinä missä Newcastle saa lähteä otteluun paineettomassa tilassa, Arsene Wengerin poppoolla panosta riittää. Liigamestaruus saattaa olla liikaa pyydetty, mutta toinen sija on vielä Gunnersin saavutettavissa. Arsenal lähtee otteluun selvänä suosikkina, mutta kiinnostusta herättää myös 19 viimeisestä 22 ottelustaan vähintään kaksi maalia tehneen Arsenalin yli 1.5 maalille tarjottava kerroin 1,62.

Southampton-Burnley

Southampton todisti jälleen taistelevansa tosissaan paikasta ensi kauden Mestarien Liigaan venymällä 1-1 tasapeliin viime viikolla Chelsean vieraana. Yllätyksenä ei tullut se, että ottelussa nähtiin vähän maaleja, kuten ennustin viime viikonlopun ennakossa.

Mainos alkaa:

Chelsea-ottelu oli Southamptonin seitsemäs perättäinen kamppailu jossa nähtiin enintään kaksi maalia. Vähämaalisista otteluista huolimatta Ronald Koemanin johtama Saints on äärimmäisen vahva kotijoukkue. Joukkue on voittanut yli puolet pelaamistaan kotiotteluista, ja kun vastustaja Burnley on hävinnyt kahdeksan neljästätoista vieraspelistään, on odotettavissa jälleen yksi vähämaalinen voitto Southamptonille. Kotivoiton ja alle 2.5 maalin yhdistelmäveto tarjoaa huokean kertoimen 3,3.

Näillä mennään siis tämä lauantai. Ota meikä seurantaan Twitterissä mikäli tahdot pysyä #pelipaikoilla betsien osalta!

Kisaturisti