Kisaturisti: Jatkaako Barcelona rutiinilla vai haastaako City isännät?

Vaikka Dortmundin ja Juventuksen välinenkin kamppailu tarjoaa jalkapalloviihdettä parhaimmillaan, valehtelisin silti jos väittäisin, että Barcan ja Cityn kohtaaminen olisi illan kohokohta. Mitä me pelataan tähän kohteeseen ja kumpi tämän vie? Noh meikäläinen kertoo sen teille.

Manchester City on ollut viime aikoina isoissa vaikeuksissa. Manchesterilaisjoukkue putosi FA Cupista hävittyään kotonaan Middlesbroughille, on hävinnyt Valioliigassa sekä Burnleylle että Liverpoolille ja hävisi kotonaan ensimmäisen osaottelun Barcaa vastaan 2-1.

Manuel Pellegrinin joukkojen ahdingolle ei ole odotettavissa helpotusta keskiviikkona. Cityn on pakko avata peliään, mutta sitä myötä Barcelonan supertrio Messi, Neymar ja Suarez saa yhä enemmän tilaa mellestää. Blaugrana on voittanut 16 viimeisestä 17 ottelustaan kaikki kisat mukaan lukien, ja totuttuun tapaan pelit ovat olleet pääosin runsasmaalisia. Samaa voidaan odottaa myös keskiviikkona, ja kotivoiton ja yli 2.5 maalin yhdistelmä tarjoaa kertoimen 1.77.

Mainos alkaa:

Muistakaa ottaa meikäläinen seurantaan myös Twitterin puolella niin pysytte aina #pelipaikoilla.

Kisaturisti