Kisaturisti: Hellyyden ehdoilla!

Voi veljet! Lupasin Twitterin puolella aikaisemmin, että tänään tulee sellanen betsivihje, että oksat pois. Voin taata, että mikäli tämä kohde ei tule kotiin, muutan Floridaan ja haen Kanadan kansalaisuutta.

Monesti kun toohotamme vain pää kolmantena jalkana eteenpäin, matsista toiseen ja treeneistä seuraavaan unohdamme mikä pitää meidän moottorit käynnissä. Meikäläisellä tulee tänään viisi vuotta täyteen yhteiseloa rouva Kisaturistin kanssa ja tässä syy tähän pehmoiluun. Jokaisen todellisen betsarin ja peräkylän pelimiehen takana on vähintäänkin yksi upea nainen. Äiti, sisko, kaveri taikka elämän rakkaus. Antakaa aina välillä myös heidän tietää se, että ovat oikeasti sata kertaa tärkeämpiä kuin likaisen Linuksen pikkuinen jalkamukava taikka kymmenen kohteen NHL-rekka.

Käsken teidän jokaisen näyttämään hellyyttä elämänne naiselle. Ei välttämättä tänään, mutta viimeistään sunnuntain naistenpäivänä. Ostakaa kukkia, viekää syömään ja kuunnelkaa heidän juttuja vaikka kynsien ja ripsien laittaminen kiinnostaisi teitä yhtäpaljon kuin jääkiekon MM-kisojen pronssiottelu. Antakaa yksi päivä naisellenne ja unohtakaa betsit ja muut asiat täysin. Meikä vetää näillä otteilla nimittäin tänään ja sen kautta päästäänkin päivän ehdottomasti varmimpaan betsikohteeseen.

Kisaturisti will score / Kyllä / Kerroin: 1,00

Nyt saa tosissaan painaa vaikka kivitalon ja farmari Volvon panokseksi, koska tämä kohde osuu!

Katsotaan huomenna taas muita kohteita sitten. Hyvää viikonloppua jokaiselle teistä ja noudattakaa lemmentohtorin vinkkejä. Ottakaa meikäläinen myös Twitterissä seurantaan niin pysytte #pelipaikoilla!

Kisaturisti